• Свеж
Тринка-ФЕРО Комплет од 6 Керамички Дињи Голема Сина Проверка Месинг Завршница Копче Кујнски Ормар Шкаф Гардероба И Фиока Повлечете за Бања | Спална Соба | Канцелари?
zoom_in

Тринка-ФЕРО Комплет од 6 Керамички Дињи Голема Сина Проверка Месинг Завршница Копче Кујнски Ормар Шкаф Гардероба И Фиока Повлечете за Бања |

DEN 111.84

Стока
check Во продавницата

ДИМЕНЗИИ НА ПРОИЗВОДОТ : Дијаметар 16 "x Длабочина 1.4" x Големина На Завртка 1. СТИЛИЗИРАЈТЕ ГО ВАШИОТ ПРОСТОР : Ажурирајте Го Вашиот Дом Со Додавање Декоративен Хардвер во Вашите Кабинети и Фиоки. Едноставното Додавање На Копчиња и Влечења може Да Го Ревитализира Изгледот и Чувството на Целата Просторија. РАЧНО ИЗРАБОТЕНИ КОПЧИЊА : Овие 100% Рачно Изработени копчиња се одличен начин за трансформирање на секоја просторија, Идеална за Фиоки, Шкафови И Ормари. ИДЕАЛНИ ЗА ДОМА, КУЈНА И КАНЦЕЛАРИЈА : нашите копчиња се привлечни и модерни копчиња за фиоки за комоди што доаѓаат со уникатен рачно изработен елегантен дизајн. Сите тие се полирани до совршенство за да и дадат на вашата бања, кујнски ормари тој совршен класичен изглед. ЛЕСНО ЗА ИНСТАЛИРАЊЕ : Нашите Копчиња Се Многу Лесни за Инсталирање На Целиот Хардвер Потребен За Вклучена Инсталација.

Поврзани производи..