• Свеж
Металиксичност на прстот Повлечете 2 парчиња, фиоки за алуминиумски легури, раб се повлекува од рачката за монтирање - за фиока за врата од кујната, златен тон
zoom_in

Металиксичност на прстот Повлечете 2 парчиња, фиоки за алуминиумски легури, раб се повлекува од рачката за монтирање - за фиока

DEN 288.00

Стока
check Во продавницата

[1] : Пријавете се на - широко за повеќето различни стилови на фиоки, шкафови, плакари, гардероби, гардероби, лизгачки врати и повеќе мебел во кујната, дневна соба, бања, трпезарија и други домашни сцени [2] : Спецификација - Севкупна димензија : 120мм (L) x32mm (W) x17mm (H) /4.72 "x 1,26" x 0,67 "; дебелина на метал : 1мм/0,04"; ДИА за монтирање на дупката : 5мм/0,2 "; одговара за дебелина на вратата на фиоките : 16мм до 21мм/0,63" до 0,83 "; Боја : златен тон. [3] : Дизајн - Монтирањето на грбот може да го задржи површинскиот интегритет на вашиот мебел, со скриен тип, со скриен тип, со скриен тип и карактеристики со низок профил. Рачката за концизен дизајн одговара на повеќе различни стилови на декорација на мебел. a manual Phillips screwdriver also can install. Each pull handle contains two screws. [5] : NOTE - Please leave at least a 1.5mm gap for a single handle installation; leave more than a 3mm gap between door and door for double handles installation to Осигурете се дека вратите можат да бидат целосно затворени. [1] : Пријавете се на - широко за повеќето различни стилови на фиоки, шкафови, плакари, гардероби, гардероби, лизгачки врати и повеќе мебел во кујната, дневна соба, бања, трпезарија и друг дом Сцени. Дебелина на метал : 1мм/0,04 "; ДИА за монтирање на дупката : 5мм/0,2"; Одговара за дебелина на вратата на фиоките : 16мм до 21мм/0,63 "до 0,83"; Боја : златен тон. [3] : Дизајн - Монтирањето на грбот може да го одржи интегритетот на површината на вашиот мебел, со скриен вид и карактеристики на низок профил. Рачката за концизен дизајн одговара на повеќе различни стилови на декорација на мебел. [4] : Предност - материјал за легура на алуминиум, отпорност на корозија, не е лесен за деформирање и избледување. Лесно за инсталирање со употреба на напојуван шрафцигер Филипс за секунди. Секако, може да инсталира и рачен шрафцигер Филипс. Секоја рачка за влечење содржи две завртки. [5] : Белешка - Ве молиме оставете барем 1,5 мм јаз за инсталација на една рачка; Оставете повеќе од 3 мм јаз помеѓу вратата и вратата за инсталација со двојни рачки за да се осигурате дека вратите можат да бидат целосно затворени.

Material:
Aluminum Alloy
Color:
Gold Tone
Finish:
Oxidized
Overall Dimension:
120mm(L)x32mm(W)x17mm(H)/4.72 x 1.26 x 0.67
Metal Thickness:
1mm/0.04
Mounting Hole Dia:
5mm/0.2
Screw Size:
M4(Dia)x16mm(L)/0.15x0.63
Fit for Drawer Door Thickness:
16mm to 21mm/0.63 to 0.83
QUANTITY INCLUDED - 2pcs x Finger Edge Pulls; 4pcs x Mounting Screws.:
ADVANTAGE - Aluminum alloy material, corrosion resistance, not easy to deform and fade. Back mounting can maintain the surface integrity of your furniture, with hidden type and low profile features. The concise design handle fits more different furniture decoration styles.:
INSTALL - Easy to install by using a powered Phillips screwdriver in seconds. Certainly, a manual Phillips screwdriver also can install. Each pull handle contains two screws.:
Note - Please leave at least a 1.5mm gap for a single handle installation; leave more than a 3mm gap between door and door for double handles installation to ensure the doors can be completely closed. :

Поврзани производи..