• Свеж
рачка на вратата, рачки на шкафот, Копчиња За Рачка За Влечење,Рачки На Вратите Од Црна Штала Од Нерѓосувачки Челик Рачка На Лизгачката Врата Рачки На Влезната Врат?
zoom_in

рачка на вратата, рачки на шкафот, Копчиња За Рачка За Влечење,Рачки На Вратите Од Црна Штала Од Нерѓосувачки Челик Рачка На Лизгачката Врата

DEN 613.44

Стока
check Во продавницата

Широк спектар На употреба нашите рачки може да се користат за лизгачки врати на балкон, лизгачки врати во кујната, лизгачки врати за гардероба, лизгачки прозорци, фиоки, врати Материјал : овие рачки на вратите се изработени од висококвалитетен цврст нерѓосувачки челик. нано-црна површина против 'рѓа боја, цврсто леење, висока цврстина, не е лесна за' рѓа, не е лесна за кородирање и не е лесна за деформација.што може да ги задоволи вашите потреби. Цврсто леење, рачката не е лесна за кршење, тешко се деформира и тешко се менува за време на употребата. Предметите во пакетот вклучуваат рачки и завртки за самопреслушување за фиксирање. Ако имате било какви прашања, ве молиме не двоумете се да не контактирате. Ви благодариме што дојдовте, ви посакувам среќен живот!. Широк спектар На употреба нашите рачки може да се користат за лизгачки врати на балкон, лизгачки врати во кујната, лизгачки врати за гардероба, лизгачки прозорци, фиоки, врати. Материјал : овие рачки на вратите се изработени од висококвалитетен цврст нерѓосувачки челик. нано-црна површина против 'рѓа боја, цврсто леење, висока цврстина, не е лесна за' рѓа, не е лесна за кородирање и не е лесна за деформација.што може да ги задоволи вашите потреби. Цврсто леење, рачката не е лесна за кршење, тешко се деформира и тешко се менува за време на употребата. Предметите во пакетот вклучуваат рачки и завртки за самопреслушување за фиксирање. Ако имате било какви прашања, ве молиме не двоумете се да не контактирате. Ви благодариме што дојдовте, ви посакувам среќен живот!. Широк спектар На употреба нашите рачки може да се користат за лизгачки врати на балкон, лизгачки врати во кујната, лизгачки врати за гардероба, лизгачки прозорци, фиоки, врати.карактеристика : рачката на лизгачката врата 304 цврст нерѓосувачки челик, а површината е мазна и рамна.Нано црна површина против 'рѓа боја, цврсто леење, висока цврстина, не е лесна за' рѓа, не е лесна за кородирање и не е лесна за деформација.

Поврзани производи..