• Свеж
ФХБЗА Држач За Тоалетна Хартија Самолеплив Водоотпорен Држач За Тоалетна Ролна За Монтирање На Ѕид Мултифункционален Држач за Тоалетна Хартија за Дупчење Држач З?
zoom_in

ФХБЗА Држач За Тоалетна Хартија Самолеплив Водоотпорен Држач За Тоалетна Ролна За Монтирање На Ѕид Мултифункционален Држач за Тоалетна Хартија

DEN 1.00

Стока
check Во продавницата

❣ Излез од хартија : излез од хартија, ролна хартија, излез од вреќа за ѓубре ❣ Материјал : ВИСОКОКВАЛИТЕТНИ СТОМАЧНИ МУСКУЛИ, мазни заоблени агли, силни и лесни за употреба, изберете висококвалитетни еколошки материјали, стилски изглед, здрави и еколошки. ❣ Водоотпорен : Фин процес на леење за да се направи јазот цврсто да се вклопи за да се заштити хартиената крпа. ❣ Дизајн : едно копче автоматско отворање на промена на хартија е погодно, нема потреба да го превртувате капакот, притиснете автоматски, а потоа притиснете ја бравата. ❣ Инсталација : нема оштетување на ѕидот, подготвен за употреба, издржлив, супер носечки. ❣ Излез од хартија : излез од хартија, ролна хартија, излез од вреќа за ѓубре. ❣ Материјал : ВИСОКОКВАЛИТЕТНИ СТОМАЧНИ МУСКУЛИ, мазни заоблени агли, силни и лесни за употреба, изберете висококвалитетни еколошки материјали, стилски изглед, здрави и еколошки. ❣ Водоотпорен : Фин процес на леење за да се направи јазот цврсто да се вклопи за да се заштити хартиената крпа. ❣ Дизајн : едно копче автоматско отворање на промена на хартија е погодно, нема потреба да го превртувате капакот, притиснете автоматски, а потоа притиснете ја бравата. ❣ Инсталација : нема оштетување на ѕидот, подготвен за употреба, издржлив, супер носечки. На решетката се додава линија за испакнатини за да се спречи лизгање на предметите, а дизајнот погоден за корисниците додава одводни дупки за да се спречи акумулација на вода и да се оштети мобилниот phone.

Поврзани производи..