• Свеж
Берта 22 Инчен Целосна Екстензија, Мека/Самозатворена, Топчести Лежишта, Странични Слајдови За Фиоки за Монтирање, За Кабинети За Рамки За Лице Со Задни Загради 22-Ин?
zoom_in

Берта 22 Инчен Целосна Екстензија, Мека/Самозатворена, Топчести Лежишта, Странични Слајдови За Фиоки за Монтирање, За Кабинети За Рамки За Лице

DEN 752.00

Стока
check Во продавницата

СОДРЖИНА НА ПАКЕТОТ : 10 Пара 22 Инчни Слајдови За Фиоки Со Странични Држачи за Држачи за Лице ТЕЖИНА КАПАЦИТЕТ : 100 фунти. МОНТИРАЊЕ : Странична Монтажа. МАТЕРИЈАЛ : Висококвалитетен Ладно Валани Челик, БОЈА : Цинк Обложени. ДОЛЖИНА НА СЛАЈД : 22 Инчи. ДЕБЕЛИНА НА СЛАЈДОТ : 1/2 Инчи (12,7 мм). ШИРИНА НА СЛАЈДОТ : 1-3/4 "(45 мм). МЕКИ БЛИСКИ КАРАКТЕРИСТИКИ : без разлика дали се големи или мали, тешки или лесни, мекото дејство на затворање ги спречува фиоките да треснат затворени. Се прилагодува на различни брзини на затворање и карактеристики безбедност на преоптоварување за да се заштити системот од оштетување со текот на времето. КОРИСТЕЊЕ : Меките Блиски Слајдови За Фиоки Се Идеални за Кабинети, Мебел во Кујна, Спална Соба, Бања, Канцеларии и Други Проекти за Обработка на Дрво. Шините Се Направени Од Ладно Валани Челик, Во Цинк И Имаат Прецизни Челични Топчести Лежишта. ГЛАВНИ СПЕЦИФИКАЦИИ* Должина На Слајдот : 22 " *Тип На Монтирање : Странично Монтирање *Тип На Продолжување : Целосно Продолжување *Тип На Слајд : Топчесто Лежиште *Капацитет На Тежина : 100 фунти *Материјал : Ладно валани челик *Тип На Кабинет : Рамка За Лице *Тип На Инсталација : Завртки *Количина : 10 пар. ГЛАВНИ КАРАКТЕРИСТИКИ* Целосно продолжување слајдови, исто така, телескоп, овозможувајќи целосна должина на фиоката за чистење на кабинетот. Изберете ги овие кога ви треба лесен пристап до задниот дел на фиоката, како во фиока за датотеки. * Меки блиски карактеристики : без разлика дали се големи или мали, тешки или лесни, мекото дејство на затворање ги спречува фиоките да треснат затворени.

Поврзани производи..