• Свеж
Бравата На Вратата На Шталата МЏИЈА, Цврста Задебелена Брава од Не ' рѓосувачки Челик, Куки За Кабината и Бравата За Очи со Завртки за Монтирање. Најдобро За Прозоре?
zoom_in

Бравата На Вратата На Шталата МЏИЈА, Цврста Задебелена Брава од Не ' рѓосувачки Челик, Куки За Кабината и Бравата За Очи со Завртки

DEN 0.67

Стока
check Во продавницата

€ИЗДРЖЛИВОСТ : оваа цврста кука за кабина е изработена од висококвалитетен метал, цврста и едноставна структура, анти- ' РЃА, антикорозивна, неформална, обработена површина за пасивација, изглед од врвен степен, обезбедувајќи години на тркалање без напор и издржливост ●Точни Совпаѓања И Лесни За Отклучување Q : крајната кука е дизајнирана на начин што автоматски не се отклучува кога ќе се примени сила на вратата. додадете дополнителна поголема безбедност и приватност на секој агол во вашата куќа. Во исто време, бравата за кука со едноставен дизајн за отклучување ви овозможува брзо и лесно отклучување, без да губите време да барате клучеви во итен случај, обезбедува сигурност за вас во секоја ситуација. ●Практичен Дизајн● : нашата кука за кабина применува приватност на секој внатрешен отвор, градите, шкафот или кабинетот. Идеален за држење отворена Врата /Порта/Прозорец. ●Лесен За Инсталирање И Отклучување : овие брави на вратите само користете шрафцигер за да го навртувате за време на installation.It доаѓа во комплетен пакет договор кој вклучува завртки за монтирање кои ви овозможуваат лесно да инсталирате и користите без многу проблеми. ●Широко применливо q : бравата за очи е многу погодна за фиксирање на положбата на вратите и прозорците, која е отпорна на ветер, може да се примени во домови, канцеларии, супермаркети, фабрики итн. за прицврстување на повеќето врати во положба, како што се вратата од шталата, вратата на подот, внатрешната врата, вратата од градината, вратата од кабината и вратата од бараката. €ИЗДРЖЛИВОСТ : оваа цврста кука за кабина е изработена од висококвалитетен метал, цврста и едноставна структура, анти- ' РЃА, антикорозивна, неформална, обработена површина за пасивација, изглед од врвен степен, обезбедувајќи години на тркалање без напор и издржливост. ●Точни Совпаѓања И Лесни За Отклучување Q : крајната кука е дизајнирана на начин што автоматски не се отклучува кога ќе се примени сила на вратата.

Поврзани производи..