• Свеж
Држач за Тоалетна Хартија Со Полица За Телефон Алуминиумска Легура Самолеплив Држач За Ролна Тоалетна Хартија Монтиран На Ѕид Држач За Тоалетна Хартија Држач За Т?
zoom_in

Држач за Тоалетна Хартија Со Полица За Телефон Алуминиумска Легура Самолеплив Држач За Ролна Тоалетна Хартија Монтиран На Ѕид Држач За Тоалетна

DEN 3.00

Стока
check Во продавницата

ДРЖАЧ ЗА ЛЕПЛИВА ТОАЛЕТНА ХАРТИЈА ќе имате добро искуство, а држачот за ролна хартија е лесен за употреба и ви носи многу погодност ДРЖАЧ За Леплива ТОАЛЕТНА ХАРТИЈА Едноставна форма и дизајн на изглед, стилски и шик, многу добар декоративен ефект. ДРЖАЧ ЗА ЛЕПЛИВА ТОАЛЕТНА ХАРТИЈА дизајнот за заштеда на простор е совршен за бања, тоалет, кујна, дневна соба итн. ЛЕПЛИВ ДРЖАЧ За ТОАЛЕТНА ХАРТИЈА Едноставен и модерен дизајн на изглед, кој е многу лесен за инсталирање и има висока стабилност. ЛЕПЛИВ ДРЖАЧ за ТОАЛЕТНА ХАРТИЈА произведен со сигурен и издржлив материјал за да се обезбеди квалитет и работен век. ДРЖАЧ ЗА ЛЕПЛИВА ТОАЛЕТНА ХАРТИЈА ќе имате добро искуство, а држачот за ролна хартија е лесен за употреба и ви носи многу погодност. ДРЖАЧ За Леплива ТОАЛЕТНА ХАРТИЈА Едноставна форма и дизајн на изглед, стилски и шик, многу добар декоративен ефект. ДРЖАЧ ЗА ЛЕПЛИВА ТОАЛЕТНА ХАРТИЈА дизајнот за заштеда на простор е совршен за бања, тоалет, кујна, дневна соба итн. ЛЕПЛИВ ДРЖАЧ За ТОАЛЕТНА ХАРТИЈА Едноставен и модерен дизајн на изглед, кој е многу лесен за инсталирање и има висока стабилност. ЛЕПЛИВ ДРЖАЧ за ТОАЛЕТНА ХАРТИЈА произведен со сигурен и издржлив материјал за да се обезбеди квалитет и работен век. Опис Тоалет Ролна Хартија За Складирање Карактеристики-Боја : Црна Големина : 19.

Поврзани производи..