• Свеж
ПАТИКИЛ Тркалезна Вдлабната Брава На Вратата, Нерѓосувачки Челик 304 Скриена Вдлабната Рачка На Вратата Од Чашата, Копчето За Брава За Мебел За Приватност Џебна Вра?
zoom_in

ПАТИКИЛ Тркалезна Вдлабната Брава На Вратата, Нерѓосувачки Челик 304 Скриена Вдлабната Рачка На Вратата Од Чашата, Копчето За Брава

DEN 860.80

Стока
check Во продавницата

Рачката може да се сврти внатре и надвор за да ја затвори вратата, но тоа не може да се заклучи за вратите Мала брава може да се инсталира внатре ако е инсталирана на невидлива врата што се отвора нанадвор. Големина : дијаметарот на тркалезната вдлабната рачка на вратата е 74 мм/ 2,9 инчи. и неговата завртка инсталира централна дупка теренот е 42 мм/ 1,65 инчи. Погоден за 35-55 мм/ 1,38-2,16 инчи дебелина врата панел. Издржлив Челичен Материјал : скриената брава на вратата е изработена од материјал од нерѓосувачки челик 304, кој е против ' рѓа, не е лесен за бледнеење по долготрајна употреба, удобен за допир, издржлив и има долг работен век. Двострано заклучување дизајн : рачката може да се сврти внатре и надвор за да ја затвори вратата, но тоа не може да се промени за вратите. Мала брава може да се инсталира внатре ако е инсталирана на невидлива врата што се отвора нанадвор. Двете страни имаат дизајн на рачка што може да застане, а рачката што може да се ротира може да се скрие во центарот на рачката на вратата, што е едноставно и елегантно. Лесен За Инсталирање И Употреба : невидливата брава на вратата е инсталирана со обезбедените завртки. Главно е инсталиран на врати со дебелина од 35-55мм, ве молиме внимателно измерете ги спецификациите пред купувањето за да се осигурате дека е соодветен за дебелината на вашата врата. Едноставно свртете ја рачката на вратата повлечете за лесно заклучување или отворете ја невидливата врата без клуч. Апликација : копчето на вратата со низок профил е широко користено на вратите во дневните соби, спалните соби, просториите за учење, кујните, бањите, балконите, премините и другите места. Големина : дијаметарот на тркалезната вдлабната рачка на вратата е 74 мм/ 2,9 инчи. и неговата завртка инсталира централна дупка теренот е 42 мм/ 1,65 инчи. Погоден за 35-55 мм/ 1,38-2,16 инчи дебелина врата панел. Издржлив Челичен Материјал : скриената брава на вратата е изработена од материјал од нерѓосувачки челик 304, кој е против ' рѓа, не е лесен за бледнеење по долготрајна употреба, удобен за допир, издржлив и има долг работен век. Двострано заклучување дизајн : рачката може да се сврти внатре и надвор за да ја затвори вратата, но тоа не може да се промени за вратите.

Поврзани производи..