• Свеж
Кабилок Тоалетна Хартија Ролна Капак Џамбо Ткиво Диспензерот Тоалет Ткиво Хартија Ролна Држач За Складирање Ѕид Монтирање Тоалетна Хартија Диспензерот За Хотелс?
zoom_in

Кабилок Тоалетна Хартија Ролна Капак Џамбо Ткиво Диспензерот Тоалет Ткиво Хартија Ролна Држач За Складирање Ѕид Монтирање Тоалетна

DEN 459.84

Стока
check Во продавницата

ДИСПЕНЗЕРОТ ЗА ТОАЛЕТНА ХАРТИЈА Е Погоден За употреба во тоалет, бања, хотел или друга пригода ДИСПЕНЗЕРОТ ЗА ТОАЛЕТНА ХАРТИЈА - со уникатен дизајн за лесна вода против прскање, одржувајќи ја ролната од хартија сува и чиста. ДИСПЕНЗЕРОТ ЗА ТОАЛЕТНА ХАРТИЈА-Уникатен дизајн, тркалезна форма додава повеќе модерни елементи за декор на вашата соба. ДИСПЕНЗЕРОТ ЗА ТОАЛЕТНА ХАРТИЈА-Лесен за инсталирање, нема да ви треба многу време да го инсталирате. ДИСПЕНЗЕРОТ ЗА ТОАЛЕТНА ХАРТИЈА-Цврст и издржлив, изработен од нерѓосувачки челик, може да се користи долго време. ДИСПЕНЗЕРОТ ЗА ТОАЛЕТНА ХАРТИЈА Е Погоден За употреба во тоалет, бања, хотел или друга пригода. ДИСПЕНЗЕРОТ ЗА ТОАЛЕТНА ХАРТИЈА - со уникатен дизајн за лесна вода против прскање, одржувајќи ја ролната од хартија сува и чиста. ДИСПЕНЗЕРОТ ЗА ТОАЛЕТНА ХАРТИЈА-Уникатен дизајн, тркалезна форма додава повеќе модерни елементи за декор на вашата соба. ДИСПЕНЗЕРОТ ЗА ТОАЛЕТНА ХАРТИЈА-Лесен за инсталирање, нема да ви треба многу време да го инсталирате. ДИСПЕНЗЕРОТ ЗА ТОАЛЕТНА ХАРТИЈА-Цврст и издржлив, изработен од нерѓосувачки челик, може да се користи долго време. Описуникатни извонредни дизајни, останете тивок агол од собата, ненамерно погледнете го, има само еден добро организиран семеен мир, добрите предмети за домаќинството се такви што можат да ви обезбедат задоволителни карактеристики за складирање.

Поврзани производи..