• Свеж
Кејнсо агнетски улов на вратата, ултра тенок магнетски кабинет со силна леплива налепница, скриени магнети на вратата од кабинетот, вратата од не'рѓосувачки челик ?
zoom_in

Кејнсо агнетски улов на вратата, ултра тенок магнетски кабинет со силна леплива налепница, скриени магнети на вратата од кабинетот, вратата

DEN 2.33

Стока
check Во продавницата

Ултра тенка силна магнетска врата улов врши добри перформанси во чести врати и затворени врати Одлично е за употреба на вратите од кабинетот, фиоките и гардеровите на многу места, како што се во РВ, Дома, канцеларија и продавница. Ниско овозможува да се постави улов на вратите во тесни области за лесна инсталација и апликации. Доаѓа со заклучување на вратите и завртки за појавување за многу погодност. Овие хардверски алатки се изработени од високо квалитетни материјали што е цврсто, издржливо, не е лесен за 'рѓа и носење. Овие хардверски алатки се изработени од високо квалитетни материјали што е цврсто, издржливо, не е лесен за 'рѓа и носат2. Ултра тенок силен улов на врата од магнет врши добри перформанси во чести врати и затворени врати3. Ниско овозможува да се постави улов на вратите во тесни области за лесна инсталација и апликации4. Доаѓа со заклучување на вратите и завртки за појавување за многу погодност5. Одлично е за употреба на вратите од кабинетот, фиоките и гардеровите на многу места, како што се во РВ, Дома, канцеларија и продавници : Карактеристики : Овие хардверски алатки се изработени од високо квалитетни материјали што се цврсти, издржливи, не лесни за 'рѓа и носење. Ултра тенка силна магнетска врата улов врши добри перформанси во чести врати и затворени врати.

Features:
These hardware tools are made of high quality materials which is sturdy, durable, not easy to rust and wear. :
Ultra thin strong magnet door catch performs good performance in frequent opening and closing doors. :
Low allows for door catch to be placed in tight areas for easy installation and applications. :
Comes with door catch latch and matching screws for much convenience. :
It is great for use on cabinet doors, drawers and dressers in many places such as in RV, home, office and shop.:
Specifications:
Condition:
100% Brand New
Material:
Metal
Color:
As Picture Shown
Size:
As Picture Shown
Weight:
Approx. 37g
Package Included:
1 * Set of Door Catch Latch with Screws:

Поврзани производи..