• Свеж
Заклучување на рачката на вратата на Темили, капакот на копчето за вратата, заклучувањето на вратата од станот, затворете ја рачката на вратата/тапа/вентил и спрече
zoom_in

Заклучување на рачката на вратата на Темили, капакот на копчето за вратата, заклучувањето на вратата од станот, затворете ја

DEN 2.00

Стока
check Во продавницата

★ Заклучување на копчето на вратата : Механизмот за заклучување на рачката на вратата може да обезбеди други луѓе да не можат да го користат клучот за отклучување и да обезбедат безбедност на просторијата кога спиете или заминете Cover Копче за копче на вратата : Само ставете го капакот на рачката на вратата на рачката на вратата за да го заклучите! Неговата инсталација, заклучување и отклучување се брзи и едноставни, што ве прави веднаш да се чувствувате лесно. ★ Заклучување на вратата на станот : Применливо за повеќето стандардни рачки на тркалезна и овална врата, а не рачки на вратите на рачката. ★ Заклучување на тапа : Ефективно спречете ги децата да ја отворат тапата да си играат со вода, да ги спречат соседите и околните луѓе да крадат вода и да ја користат вашата вода без ваше овластување. ★ Заклучување на вентилот : Применливо за различни брави на вентилот во затворен гас, брави со пропан, заклучување на резервоарот за пропан, едноставна и удобна инсталација. Заклучувањето на копчето на вратата го спречува операторот да ја ротира рачката на вратата за да спречи пристап до клучот, дури и ако го имаат копчето на вратата. Име на производот : заклучување на копчето за врата/капакот на копчето за врата/заклучување на тапа Спецификација на производот : Должина : 3,5 инчи/90 мм, ширина : 3,5 инчи/90 мм, висина : 2 инчи/50 мм суровина : висококвалитетен челичен производ Боја : Бела Користете ја околината : Надворешен и затворен производ Употреба на производот : Уредот за заклучување на копчето за врата може да спречи вртење на рачката и копчето да влезат во копчето за клучеви.

length:
3.5 inches/90 mm, width
Raw material:
high-quality steel
Product color:
white
Use environment:
outdoor and indoor
Product use:
The door knob locking device can prevent turning the handle and key from entering the keyhole.
Scope of application:
applicable to round and oval door handles. The handle diameter of common faucets, water valves and gate valves on the market is 3.125 inches/80mm at most.
Applicable occasions:
door knob cover, applicable to household, travel, holiday house, rental property, also can be used in faucets and valves.
Package content:
a protective cover made of high-quality steel and a 10-digit button code lock.

Поврзани производи..