• Свеж
Праг Транзиција Ленти Кат Транзиција Лента/Јаз Декорација За Дома Нерамна Тротоарите, Алуминиум Дрво До Плочка Транзиција Лента, Сечење Не-Лизга Тепих Покритие, Ле
zoom_in

Праг Транзиција Ленти Кат Транзиција Лента/Јаз Декорација За Дома Нерамна Тротоарите, Алуминиум Дрво До Плочка Транзиција Лента, Сечење Не-Лизга

DEN 724.80

Стока
check Во продавницата

Цврста Алуминиумска Рамка : Изработена од лесен алуминиум со висока јачина Издржливиот алуминиум издржува области со голем сообраќај во домот. Обезбедува непречена транзиција помеѓу тепихот и плочката или тепихот до декорацијата на подот и работ. Оптоварување : 300кг / 661лб. Применлива Висина : погоден е за премин на прагот каде што висинската разлика помеѓу подот на тепихот и земјата е помеѓу 2мм (0,07 инчи) и 5мм (0,2 инчи). Ширина 2,5 см (1 инч). Повеќенаменски Преодни Ленти : Често се користат во училишта,домови,забавни центри,ресторани и други прилики за завиткување и украсување на рабовите на теписите и подовите. И може да се користи на врати,влезови во простории или други места каде што се среќаваат две нерамни подни површини. Нема Инсталација : нема потреба да се дупчат дупки за инсталација. Само подгответе го лепилото и залепете го сами. Зачувајте ги вашите проблеми со инсталацијата. Може да се инсталира на кој било нерамномерен под за поврзување на нерамномерноста. (Налепницата не е вклучена во пакетот). Известување : пред купување, проверете дали големината на прагот е во рамките на применливиот опсег на големина на производот. Ако производот не ја исполнува вашата големина на прагот,можете да ја пребарувате нашата марка "" за да изберете друга соодветна лента за транзиција на подот и директно да контактирате со нас. Цврста Алуминиумска Рамка : Изработена од лесен алуминиум со висока јачина. Издржливиот алуминиум издржува области со голем сообраќај во домот. Обезбедува непречена транзиција помеѓу тепихот и плочката или тепихот до декорацијата на подот и работ. Оптоварување : 300кг / 661лб. Применлива Висина : погоден е за премин на прагот каде што висинската разлика помеѓу подот на тепихот и земјата е помеѓу 2мм (0,07 инчи) и 5мм (0,2 инчи). Ширина 2,5 см (1 инч). Повеќенаменски Преодни Ленти : Често се користат во училишта,домови,забавни центри,ресторани и други прилики за завиткување и украсување на рабовите на теписите и подовите. И може да се користи на врати,влезови во простории или други места каде што се среќаваат две нерамни подни површини. Нема Инсталација : нема потреба да се дупчат дупки за инсталација. Само подгответе го лепилото и залепете го сами. Зачувајте ги вашите проблеми со инсталацијата. Може да се инсталира на кој било нерамномерен под за поврзување на нерамномерноста. (Налепницата не е вклучена во пакетот). Известување : пред купување, проверете дали големината на прагот е во рамките на применливиот опсег на големина на производот. Ако производот не ја исполнува вашата големина на прагот,можете да ја пребарувате нашата марка "" за да изберете друга соодветна лента за транзиција на подот и директно да контактирате со нас.

- Material:
Aluminum
- Size:
Customizable
- Cut:
Can be cut
- Width:
2.5cm (1 inch)
- Length:
90cm (35.4in)
- Height:
Use within 2mm (0.07in) to 5mm (0.2in)
- Weight capacity:
300kg ( 661 lbs)
Features:
- Covers and protects the edges of floor surfaces.:
- Lightweight and durable aluminum transition strip.:
- Provides a smooth transition between adjacent floors:
- Used to protect the safety of the elderly or disabled.:
- Can make wheelchair or sweeping robots better pass through the door.:
- Perfect for front porch to door,moqu ette to tiled floors,a room divider,large gaps,a high traffic area,patio door,etc.:
Note:
- There may be 1-3cm error due to manual measurement.:
- There may be chrom atic aberration due to the difference between the recording light and the display. Please refer to the actual product.:
Quality service:
- If you have any problems with our products,you can tell us and we will try our best to solve it for you. If you leave a message in the review or feedback,we can't find it in time and solve it,you can let us know by message. Thank you! :

Поврзани производи..