• Свеж
Инирет 2 пакува заклучување на вратата за домашна врата, чувар на вратата за замав за предна и внатре, безбедност за засилување на детска засилување за засилување з?
zoom_in

Инирет 2 пакува заклучување на вратата за домашна врата, чувар на вратата за замав за предна и внатре, безбедност за засилување на

DEN 175.84

Стока
check Во продавницата

【Домашна безбедност и доказ за деца-Заклучување на бравата на вратите се безбедносни уреди за заклучување на вратите, им овозможуваат на луѓето во просторијата да ја отворат вратата неколку инчи за идентификација или вентилација, додека обезбедуваат приватност и безбедност за гостите и жителите Исто така, може да се инсталираат и бравите на вратите од дофатот на децата за да не можат сами да ја отворат вратата, обезбедувајќи дополнителна безбедност на вратите безбедни за деца. 【Големина】 - Должината е околу 4,10 и ширината е околу 2,48 внатре. Ве молиме, погледнете ја сликата со големина на производот за детали. 【Напредни занаетчиски карактеристики】 - Безбедносна заклучување на вратата на заклучувањето на вратата се карактеризира со позиционирање на челична топка што е уникатен дизајн за заклучување што држи рака за заклучување на место, така што тие нема да се вртат за дополнителна безбедност. Дизајнот на дупката за бројачи го прави безбедносниот чувар да се заклучи благородна и елегантна. Безбедносен бар што мора да има за Стоперите на вратите за секој дом. 【Солиден и издржлив】-Заклучувањето на бравата на вратата е изработена од висококвалитетна и цврста легура на цинк со прекрасно полирање и завршување за да го надополни вашиот прекрасен декор за дома. Бравите на вратите тешко се 'рѓаат или оксидираат и ќе служат подолг живот. Ултра-дебела рака за замав и цврста основа за заклучување обезбедуваат силен и издржлив квалитет. Заклучувањето на вратите за домашна безбедност може да се отклучи лесно однатре со едноставно движење за замав, додека премногу силно за да се присили отворено однадвор. 【Лесно за инсталирање и одржување】 - Ве молиме, проверете дали е рамка на вратата! Заклучувањето на бравата на вратата е прикачена на завртките за монтирање. Едноставно користете ја вашата вежба за да го поставите заклучувањето на бравата на вратата на вратата, кабинетот или прозорецот. 【Вклучен пакет】 - 2 × Безбедносна заклучување на вратите, завртки од 14 ×. 【Домашна безбедност и доказ за деца-Заклучување на бравата на вратите се безбедносни уреди за заклучување на вратите, им овозможуваат на луѓето во просторијата да ја отворат вратата неколку инчи за идентификација или вентилација, додека обезбедуваат приватност и безбедност за гостите и жителите. Исто така, може да се инсталираат и бравите на вратите од дофатот на децата за да не можат сами да ја отворат вратата, обезбедувајќи дополнителна безбедност на вратите безбедни за деца. 【Големина】 - Должината е околу 4,10 и ширината е околу 2,48 внатре. Ве молиме, погледнете ја сликата со големина на производот за детали. 【Напредни занаетчиски карактеристики】 - Безбедносна заклучување на вратата на заклучувањето на вратата се карактеризира со позиционирање на челична топка што е уникатен дизајн за заклучување што држи рака за заклучување на место, така што тие нема да се вртат за дополнителна безбедност.

Поврзани производи..