• Свеж
Заклучување на бравата На вратата, 4 Парчиња 3 Инчи Хардвер За Брави Со Завртки За Цевки, Задебелена Брава За Лизгање Од Нерѓосувачки Челик Со Завртки За Монтирање О?
zoom_in

Заклучување на бравата На вратата, 4 Парчиња 3 Инчи Хардвер За Брави Со Завртки За Цевки, Задебелена Брава За Лизгање Од Нерѓосувачки Челик Со

DEN 143.84

Стока
check Во продавницата

6 х Слајд Бравата од Нерѓосувачки Челик (3 инчи) 36 х Монтажа Завртки. Секој сет на заклучување на слајдот на вратата е спакуван одделно, што е погодно за преземање и нанесување. Заклучувањето на бравата за вратата е изработено од надградба на цврст задебелен нерѓосувачки челик, така што лизгачката брава е силна и никогаш не ' рѓа. Нашата брава за барел е надградена за да спречи лизгање за да обезбеди максимална безбедност, не е лесна за лизгање и автоматско отклучување. Означете ја позицијата каде што сакате да ја инсталирате бравата на вратата на шталата. Затегнете ги завртките на бравата за заклучување на вратата. Заклучувањето на лизгачот може да се инсталира хоризонтално или вертикално, а бравата на завртката може да се турка лево и десно, или нагоре и надолу. КОМБИНАЦИИ : нашиот комплет за брава за заклучување на вратата вклучува 6 Парчиња 3 инчи брави за лизгачки врати од нерѓосувачки челик со завртки за монтирање. БЕЗБЕДНО и УДОБНО : бравите за вратите внатре може да бидат лесни за инсталирање, брзо заклучување и отклучување, обезбедување безбедност и заштита на приватноста. ЦВРСТ и ИЗДРЖЛИВ : бравата на завртката е изработена од надградба на цврст задебелен нерѓосувачки челик, така што бравата на лизгачката врата е посилна и тешка. ШИРОКА ПРИМЕНА : нашата брава за барел може широко да се користи во врати од штала, гаража, ролетни, барака, дрвена ограда, спална соба, бања, врати од кабината, плакар, гради, ормари, вртливи прозорци, соблекувална, бар итн. КОМБИНАЦИИ : нашиот комплет за брава за заклучување на вратата вклучува 6 Парчиња 3 инчи брави за лизгачки врати од нерѓосувачки челик со завртки за монтирање.

Поврзани производи..