• Свеж
Држач за тоалетна хартија од не'рѓосувачки челик стојат со дополнително складирање на полица, држачи за диспензери за ткива за модерна бања, комерцијална ролна за ?
zoom_in

Држач за тоалетна хартија од не'рѓосувачки челик стојат со дополнително складирање на полица, држачи за диспензери за ткива за модерна

DEN 2.67

Стока
check Во продавницата

Елегантен оддел : На решетката за хартија за ткиво е елегантниот оддел што може да се чува за многу предмети, не само за ткиво Повеќекратна функција : Овој држач за тоалетна хартија со полица има решетка за хартија, така што решетката за ткиво може да биде мултифункционална употреба, не само што може да се користи како кутија за ткиво. Нагорни заоблени рабови : Нагорните заоблени рабови на држачот на тоалетот за бања спречуваат да паднат телефони и други предмети, а нагорните криви куки ги спречуваат ролните да не паѓаат, многу практични. Заврши за рачно полиран раб и никел : Нашиот држач за ткиво за бања усвојува рачен полиран раб и мека четкана никел завршница, отпор на дневна 'рѓа, корозија и се лизга. Погодно сценарио : Овој држач за тоалетна хартија со држач за бришење е погоден за многу места како што се бања, кујна и тоалет. Елегантен оддел : На решетката за хартија за ткиво е елегантниот оддел што може да се чува за многу предмети, не само за ткиво. Повеќекратна функција : Овој држач за тоалетна хартија со полица има решетка за хартија, така што решетката за ткиво може да биде мултифункционална употреба, не само што може да се користи како кутија за ткиво. Нагорни заоблени рабови : Нагорните заоблени рабови на држачот на тоалетот за бања спречуваат да паднат телефони и други предмети, а нагорните криви куки ги спречуваат ролните да не паѓаат, многу практични.

Item Type:
Paper Roll Rack Tissue Box
Material:
Stainless Steel
Color:
Black
Tissue Box Part Size (L x W x H):
Approx. 20.5 x 13 x 6.5cm / 8.1 x 5.1 x 2.6in
Overall Height:
Approx. 14cm / 5.5in
Height Of The Tissue Holder And Tissue Box Connection:
Approx. 9cm / 3.5in
Total Length Of The Paper Roll Holder:
Approx. 15cm / 5.9in
Maximum Diameter Of Paper Roll Holder:
Approx. 2.7cm / 1.1in
Weight:
Approx. 650g / 23oz
Package List:
1 x Tissue Box 1 Pack x Screw

Поврзани производи..