• Свеж
Кен Отстранлива Кутија за Ткиво монтирана на Ѕид Без Перфорација Водоотпорна Кутија За Тоалетна Хартија Тоалетна Ролна Хартиена Кутија За Бања Тоалетна Хартија Р?
zoom_in

Кен Отстранлива Кутија за Ткиво монтирана на Ѕид Без Перфорација Водоотпорна Кутија За Тоалетна Хартија Тоалетна Ролна Хартиена Кутија

DEN 2.67

Стока
check Во продавницата

Изработени од ПС и бамбусови влакна, водоотпорни и отпорни на влага, со низок клуч и текстура, тркалезно и компактно тело на кутијата, мало и убаво Постојат три прегради на врвот за да се спречи чистење на лицето, гел за туширање итн. Внатрешна хартија за складирање, картичка слот дизајн, складирање на мобилни телефони. Отстранлив дизајн, лесен за менување хартија, треба само да го отворите капакот кога заменувате хартиени крпи, едноставно и практично работење. Погоден за повеќето хартиени крпи. Нема потреба да ја перфорирате решетката за хартиени крпи, дизајн монтиран на ѕид, паста што не означува, нема оштетување на ѕидот, силна паста, не е лесно да падне, едноставна инсталација, нема алатки. Секогаш постојат некои документи кои се случајно поставени во аглите на крпите за бања, а малите и незабележливи агли може да се користат со таква расеан, елегантна и мала хартиена кутија. Ослободете ги рацете и живејте дома, толку удобно. Изработени од ПС и бамбусови влакна, водоотпорни и отпорни на влага, со низок клуч и текстура, тркалезно и компактно тело на кутијата, мало и убаво. Постојат три прегради на врвот за да се спречи чистење на лицето, гел за туширање итн. Внатрешна хартија за складирање, картичка слот дизајн, складирање на мобилни телефони. Отстранлив дизајн, лесен за менување хартија, треба само да го отворите капакот кога заменувате хартиени крпи, едноставно и практично работење. Погоден за повеќето хартиени крпи. Нема потреба да ја перфорирате решетката за хартиени крпи, дизајн монтиран на ѕид, паста што не означува, нема оштетување на ѕидот, силна паста, не е лесно да падне, едноставна инсталација, нема алатки. Секогаш постојат некои документи кои се случајно поставени во аглите на крпите за бања, а малите и незабележливи агли може да се користат со таква расеан, елегантна и мала хартиена кутија. Ослободете ги рацете и живејте дома, толку удобно. добредојдовте во нашата продавница : имаме богато искуство во предмети за домаќинството, а продавницата има широк спектар на производи кои се практични и евтини.

Tissue Box * 1:
Material:
PS+ bamboo fiber
Proportion:
Length:
19.5 cm
Width:
10.5 cm
Height:
9.5 cm
Color:
Gray, green, pink
Weight:
250 grams
Feature:
There is no need to perforate the tissue rack, wall-mounted design, the top can be stored, the paper is drawn inside, detachable design, easy to change paper, card slot design, storage of mobile phones, free hands, home life, so comfortable.:
Installation Steps:
1. Dry the wall with a towel.:
2. Tear off the adhesive and stick it on the wall.:
3. Tear off the other side of the tape.:
4. Paste the tissue box.:
After-sales Service:
If you have any questions, please feel free to contact us, we will provide you with 24-hour email service.:
After-sale service:
Committed to ensuring the satisfaction of every customer, if you have any questions about the product, please feel free to contact us and we will reply within 24 hours. :

Поврзани производи..