• Свеж
Doitool куки накит кутија 25 парчиња бронзен тон антички десен кука HASP метална рог заклучување мали кутии за накит за подароци за накит, венчален кутија, месинг гроздоб?
zoom_in

Doitool куки накит кутија 25 парчиња бронзен тон антички десен кука HASP метална рог заклучување мали кутии за накит за подароци за накит,

DEN 120.48

Стока
check Во продавницата

25 парчиња десно заклучување на кука за гроздобер стил на логор HASP заклучување на бравата HASP рог заклучен железен рог заклучок Исклучителната изработка го прави со тешка структура и не е лесна за деформирање. Усвојува прецизно производство за подобрување на стабилните карактеристики и високата сигурност. Анти-лизгање, лесен и практичен. Лесно за инсталирање и употреба, без напор за отворање и заклучување. Се користи во кутии за накит, врати за кабинети, антички кутии, дрвени кутии, куфери, кутии со алатки, кутии за подароци, итн. Исклучителната изработка го прави со тешка структура и не е лесна за деформирање. Усвојува прецизно производство за подобрување на стабилните карактеристики и високата сигурност. Анти-лизгање, лесен и практичен. Лесно за инсталирање и употреба, без напор за отворање и заклучување. Се користи во кутии за накит, врати од кабинетите, антички кутии, дрвени кутии, куфери, кутии со алатки, кутии за подароци, итн. Опис на бравата со одлични анти-корозивни својства, гарантира позитивно држење и нема да се лизне отворено. Со гроздобер дизајн и античка боја на месинг, овие мини шарки и куки на вистинското затворање се корисни и украсни. Висока сила и добра цврстина, не е лесна за деформација. Совршена замена за вашата стара и скршена кука Hasp.

Поврзани производи..