• Свеж
Лизгачи за мебел ЗА ТЕПИХ Х-ЗАШТИТНИК 4 ПАРЧИЊА 9 1/2 - Најдобрите Тешки Подвижни Влошки-Лизгачи за Мебел. Движете Го Вашиот Мебел Лесно Со Лизгачи За Движење На Мебел ?
zoom_in

Лизгачи за мебел ЗА ТЕПИХ Х-ЗАШТИТНИК 4 ПАРЧИЊА 9 1/2 - Најдобрите Тешки Подвижни Влошки-Лизгачи за Мебел. Движете Го Вашиот

DEN 3.00

Стока
check Во продавницата

ДАЛИ ВАШИОТ МЕБЕЛ Е ПРЕМНОГУ ТЕЖОК ЗА ЛЕСНО ДВИЖЕЊЕ? ДАЛИ ГРЕБЕТЕ ПОДОВИ ДОДЕКА ГО ПОМЕСТУВАТЕ МЕБЕЛОТ? ЗАБОРАВЕТЕ НА ТОА СО ПРЕМИУМ ДВИГАТЕЛИ НА МЕБЕЛ ОД x-protector®! ✌ ТЕШКИ ЛИЗГАЧИ ЗА МЕБЕЛ за ТЕПИХ - само ставете ги нашите подвижни влошки под тежок мебел и ЛЕСНО ПОМЕСТЕТЕ ги на СИТЕ ПОВРШИНИ СО ТЕПИХ!. SIZE ГОЛЕМИНАТА Е ВАЖНА ! Нашите лизгачи за мебел се СОВРШЕНИ за СЕКОЈ ТЕЖОК МЕБЕЛ бидејќи обезбедуваат најдобра распределба на тежината на подот. ГОЛЕМИТЕ ВЛОШКИ ЗА МЕБЕЛ СПРЕЧУВААТ ВДЛАБНАТИНИ И ГРЕБНАТИНИ НА ТЕПИХОТ!. ✌ Нашите лизгачи на подот се изработени од ВРВЕН МАТЕРИЈАЛ и ИМААТ НАМЕНА ЗА ПОВЕЌЕКРАТНА УПОТРЕБА - нема лепак на врвот од нив, но гумената пена безбедно го зафаќа мебелот. НАПРАВЕНО Е ДА ВИ СЛУЖИ ПОВТОРНО И ПОВТОРНО!. ✌ Х-ЗАШТИТНИК Е РЕГИСТРИРАНА ТРГОВСКА МАРКА-ИЗБЕГНУВАЈТЕ ГИ КОПИИТЕ. НИЕ ГАРАНТИРАМЕ 100% ЗАДОВОЛСТВО ОД ДВИГАТЕЛИТЕ НА МЕБЕЛ! АКО НЕ ВИ СЕ ДОПАЃААТ - НИЕ ЌЕ ВИ ВРАТИМЕ! НАРАЧАЈТЕ СЕГА БЕЗ РИЗИК-ПРИТИСНЕТЕ ГО КОПЧЕТО "ДОДАЈ ВО КОШНИЧКА"!.

Поврзани производи..