• Свеж
Angoily заклучување мини накит кутии кутии за заклучување на накит за накит куќиште за накит за накит за заклучување мал затворач за накит кутија кутија за накит тока ?
zoom_in

Angoily заклучување мини накит кутии кутии за заклучување на накит за накит куќиште за накит за накит за заклучување мал затворач

DEN 2.33

Стока
check Во продавницата

железо Кабинет HASP за кутија за накит- Прекрасна изработка, нежен дизајн, украсување на вашата кутија за подароци, многу декоративно. Едноставна структура, лесна за инсталирање и расклопување, што е прекрасно замена на фитинзи за носено или скршено заклучување. Додаток на кабинетот- Декоративниот Mini заклучување HASP е лесен за инсталирање, едноставен за употреба, удобен и практичен за кутија за накит. Бака за кутии за накит-изработени од врвен железен материјал, овој HASP на кутии за накит е издржлив и отпорен на абење за време за употреба. Гроздобер заклучување на бравата HASP, декоративно мини заклучување на затворачот за кутија за накит. HASP токи- Кабинетот за заклучување на гроздобер накит HASP мини hasp заклучување дрвена кутија hasp latch latch тока за фиоки за мебел за фиоки може да биде за многу видови кутии. Гроздобер ХАСП за кутија за накит-Направено од врвен железен материјал, овој HASP на кутии за накит е издржлив и отпорен на абење за време за употреба. Кабинет HASP за кутија за накит- Прекрасна изработка, нежен дизајн, украсување на вашата кутија за подароци, многу декоративно. Едноставна структура, лесна за инсталирање и расклопување, што е прекрасно замена на фитинзи за носено или скршено заклучување. Додаток на кабинетот- Декоративниот Mini заклучување HASP е лесен за инсталирање, едноставен за употреба, удобен и практичен за кутија за накит. Бака за кутии за накит-изработени од врвен железен материјал, овој HASP на кутии за накит е издржлив и отпорен на абење за време за употреба. Гроздобер заклучување на бравата HASP, декоративно мини заклучување на затворачот за кутија за накит. HASP токи- Кабинетот за заклучување на гроздобер накит HASP мини hasp заклучување дрвена кутија hasp latch latch тока за фиоки за мебел за фиоки може да биде за многу видови кутии. Гроздобер ХАСП за кутија за накит-Направено од врвен железен материјал, овој HASP на кутии за накит е издржлив и отпорен на абење за време за употреба.

Поврзани производи..