• Свеж
Јомисга Домашна Безбедносна Брава За Заклучување На Вратата Безбедносна Брава Дополнителните Безбедносни Уреди На Влезните Врати Издржуваат 800 фунти, Анти Удар Н?
zoom_in

Јомисга Домашна Безбедносна Брава За Заклучување На Вратата Безбедносна Брава Дополнителните Безбедносни Уреди На Влезните Врати Издржуваат

DEN 303.84

Стока
check Во продавницата

Тежок Алуминиум : Конструиран од алуминиумска легура со врвен квалитет, оваа безбедносна брава на вратите издржува до 800 килограми сила, 16 пати посилна од обичната ќор-сокак за да не биде удрена; отпорен на ' рѓа и дизајниран за долготрајна употреба Елегантен финиш на никел ќе ги надополни повеќето врати, ниски профили и погодни за сопствениците. Можете да ја купите безбедносната брава на вратата со доверба и да направите додавање дополнителна безбедност во домот вклучува 2 жлебови на врвот и на дното за да ви помогне лесно да го фатите; исто така, има стрели за индикација. Можете да ја проверите и сликата и видеото на оваа страница за совети за инсталација и упатства за работа. Отпорен на ' рѓа Отпорен на деца и дизајниран за долготрајна употреба. Елегантен финиш на никел ќе ги надополни повеќето врати, ниски профили и погодни за сопствениците. Обезбедени се хардвер за монтирање и лесни за следење инструкции кои ќе помогнат да се обезбеди лесна и брза инсталација. Совршено решение кога ви треба дополнителна заштита за вашиот дом и семејство. Користете ја бравата на вратата со висока јачина за да спречите децата да ја отворат вратата за странци или да излезат без дозвола. Исто така, обезбедува поголема безбедност од традиционалните уреди за безбедност на вратите за заштита од неовластен влез.

Поврзани производи..