• Свеж
Ернзи не лизгачки подот Алуминиум, алуминиум на вратата за врата за винил тротоарите до плочки, лизгачки врати за редуктор за балкон кујна спална соба
zoom_in

Ернзи не лизгачки подот Алуминиум, алуминиум на вратата за врата за винил тротоарите до плочки, лизгачки врати за редуктор за

DEN 1823.84

Стока
check Во продавницата

【Алуминиум/оптоварување 300 кг】 : Направено од анодизиран алуминиум Издржлив алуминиум издржува високи области со сообраќај во домот. Поддржува капацитет до 300 килограми (660 фунти). 【Трим на тепих】 : се поврзува со нерамни подови. Погоден е за транзицијата на прагот, каде што разликата во висината помеѓу тепихот/подот и земјата е во рамките на 0,5-1,6 см. 【Прилагодена големина】 : можете слободно да го прилагодите според вашите потреби. Едноставно исечете ја на посакуваната должина со помош на ножици или нож за комунални услуги. 【Лесна инсталација】 : Едноставно користете лепило за да ја обезбедите основата на подот и кликнете во повеќенаменскиот редуктор за да ги покриете празнините на подот. (Не доаѓа со лепило). 【Грижа на клиентите】 Ние сме посветени да обезбедиме премиум производи за вас. Ако има проблем со тоа, не двоумете се да не контактирате, и ние ќе одговориме и ќе го решиме во рок од 24 часа. 【Алуминиум/оптоварување 300 кг】 : Направено од анодизиран алуминиум. Издржлив алуминиум издржува високи области со сообраќај во домот. Поддржува капацитет до 300 килограми (660 фунти). 【Трим на тепих】 : се поврзува со нерамни подови. Погоден е за транзицијата на прагот, каде што разликата во висината помеѓу тепихот/подот и земјата е во рамките на 0,5-1,6 см. 【Прилагодена големина】 : можете слободно да го прилагодите според вашите потреби. Едноставно исечете ја на посакуваната должина со помош на ножици или нож за комунални услуги. 【Лесна инсталација】 : Едноставно користете лепило за да ја обезбедите основата на подот и кликнете во повеќенаменскиот редуктор за да ги покриете празнините на подот. (Не доаѓа со лепило). 【Грижа на клиентите】 Ние сме посветени да обезбедиме премиум производи за вас. Ако има проблем со тоа, не двоумете се да не контактирате, и ние ќе одговориме и ќе го решиме во рок од 24 часа.

- Material:
Aluminum
- Width:
3.5cm/0.1 inch
- Connects to uneven floors up to 0.5-1.6cm in height difference:
- Contents:
1 × Floor transition strip (The matching product in the product image is not included in the package)
✔ Feature:
- Low-profile design prevents trips and falls.:
- Was not glue included. Not to slip when wet.:
- Excellent for finishing in home, office or commercial.:
- Carpet trim gives your flooring a clean edge where prevents carpet edges from fraying.:
- Suitable for threshold transition between carpet and floor tiles, floor to carpet, carpet to floor and edge trimming decoration.:
✔ Tips:
- Manual measurement products may have dimensions of a few centimeters of difference, please understand.:
- There may be some differences between the image and the product due to display and lighting reasons, please refer to the actual product. :

Поврзани производи..