• Свеж
Nikou 2 поставува модерни стилски кабинети рачки за коњи, влечење кујна гардероба фиока врата копче за врата
zoom_in

Nikou 2 поставува модерни стилски кабинети рачки за коњи, влечење кујна гардероба фиока врата копче за врата

DEN 223.84

Стока
check Во продавницата

Рачката на кабинетот е изработена од легура на цинк, што е отпорен на корозија, отпорен на абење, удобно за држење и лесен за инсталирање Нашиот кабинет хардвер може да се користи во целото семејство, вашата кујна или бања, може да го направи мебелот поубав. Може да се користи на вратите на домашни или канцелариски ормани, како што се ТВ ормани, ормани, гардероби, ормани за накит, канцелариски ормани, кабинети за пополнување и кабинети за фиоки. Целосна боја и мазни линии, шик шарм на декорација на модерен стил додава впечатлив стил во вашиот дом. Рачката на кабинетот усвојува процес на електропланирање, кој е водоотпорен, издржлив, не е лесен за оштетен и има долг животен век. Рачката на кабинетот е изработена од легура на цинк, што е отпорен на корозија, отпорен на абење, удобно за држење и лесен за инсталирање. Нашиот кабинет хардвер може да се користи во целото семејство, вашата кујна или бања, може да го направи мебелот поубав. Може да се користи на вратите на домашни или канцелариски ормани, како што се ТВ ормани, ормани, гардероби, ормани за накит, канцелариски ормани, кабинети за пополнување и кабинети за фиоки. Целосна боја и мазни линии, шик шарм на декорација на модерен стил додава впечатлив стил во вашиот дом. Рачката на кабинетот усвојува процес на електропланирање, кој е водоотпорен, издржлив, не е лесен за оштетен и има долг животен век.

Condition:
100% Brand New
Item Type:
Handle
Material:
Zinc Alloy
Weight:
Approx.132g/4.7oz
Product Size:
Approx. 4 x 5 x 1.4cm/1.6 x 2 x 0.6in
Scope of Application:
It can be used on the doors of home or office cabinets such as TV cabinets, cabinets, bedside cabinets, wardrobes, shoe cabinets, jewelry cabinets, office cabinets, filing cabinets, drawer cabinets, etc. 
Package List:
2 x Handle:
4 x Screw:
Note:
1. Please allow 0‑2 cm error due to manual measurement. Thanks for your understanding.2. Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard.

Поврзани производи..