• Свеж
ГРЕТД МИНИ Гроздобер Антички Карбинет Фиока Шарка Дрвен Мебел Накит Кутија За Подароци Месинг Шарка За Мебел Шарка
zoom_in

ГРЕТД МИНИ Гроздобер Антички Карбинет Фиока Шарка Дрвен Мебел Накит Кутија За Подароци Месинг Шарка За Мебел Шарка

DEN 2.33

Стока
check Во продавницата

Добар квалитет : овој производ е изработен од висококвалитетни материјали од легура на цинк, а квалитетот е многу издржлив Ретро бакарна боја : бојата на овој производ е ретро бакарна боја, оваа боја има добар визуелен ефект. Исклучително втиснување : површинското втиснување на овој производ е многу деликатно, истакнувајќи ја класичната убавина. Мазно полирање : површината на овој производ е многу мазна и нема да ги повреди вашите раце. Практичност : производот е погоден за површината на кутијата за накит, што може да ја подобри елеганцијата и на целата кутија за накит. Карактеристика : Добар квалитет : овој производ е изработен од висококвалитетни материјали од легура на цинк, а квалитетот е многу издржлив.Ретро бакарна боја : бојата на овој производ е ретро бакарна боја, оваа боја има добар визуелен ефект.Исклучително втиснување : површинското втиснување на овој производ е многу деликатно, истакнувајќи ја класичната убавина.Мазно полирање : површината на овој производ е многу мазна и нема да ги повреди вашите раце.Практичност : производот е погоден за површината на кутијата за накит, што може да ја подобри елеганцијата и на целата кутија за накит.опис : материјалот на оваа античка шарка е многу силен и издржлив, а шемата за втиснување е многу деликатна, погодна за инсталација на површината на кутијата за накит, што може да го подобри чувството за елеганција и на целата кутија за накит.

Material:
Zinc Alloy
Color:
antique brass
Size (approximately):
36 * 23mm
Weight:
6g
Suitable for:
old-fashioned wooden boxes, heavy wooden boxes, jewelry boxes, gift boxes, wine boxes, tool boxes, cabinets, cabinets, etc.
Package Included:
1 *Hinge:
notes:
Due to manual measurement, please allow 0-1 inch error. Thank you for your understanding.:
The calibration of the monitor is inconsistent, and the color of the item shown in the photo may be slightly different from the actual object.:
Tools Home Improvement Hardware Cabinet Hardware Hinges :

Поврзани производи..