• Свеж
Ипримио Кревачи На Кревети, Одговара На Тркала За Тркала - Квадратни, Тешки, 8 Блокови За Кревање Кревети, Кревачи На Мебел - Безбедни, Цврсти Кревети За Соби За Студе?
zoom_in

Ипримио Кревачи На Кревети, Одговара На Тркала За Тркала - Квадратни, Тешки, 8 Блокови За Кревање Кревети, Кревачи На Мебел - Безбедни, Цврсти

DEN 0.67

Стока
check Во продавницата

ЦВРСТ ДИЗАЈН СО ПОДЛОГА ЗА ЗАФАТ ПРОТИВ ЛИЗГАЊЕ ПЕНА СПРЕЧУВА ТРКАЛАЊЕ ВО КРЕВЕТ - нашата патент во очекување на нова верзија на овој кревач за кревет со тешка должност има подлога за држење против лизгање од пена што помага да се спречат тркалање на тркалата на креветот на врвот на кревачот и дава цврст стисок поради заштитник од пена што не се лизга ПАТЕНТ ВО ОЧЕКУВАЊЕ НА ИЗДРЖЛИВ АБС ПЛАСТИКА НАПРАВЕН СТОЛБ СО ЦЕЛОСНО ОБЛОЖЕНО ДНО-за да се зголеми надморската височина, кревачите на мебел се дизајнирани со инженеринг што може да се нареди за безбедно да го натрупаат тешкиот кревач на дополнителниот кревач за безбедно да се справат со тежината без да се појават вдлабнатини или пукнатини на тврдо дрво или тврди површини. МУЛТИ АЛАТКА СЕ ВКЛОПУВА НА ПОВЕЌЕТО МЕБЕЛ ЗА ДОМА - овој додаток за мебел за дома се вклопува во кревање клупи, столови, софи, мебел за тркала и кревети. Неговата сила може да се справи со тежок мебел и ги штити вашите подови, ви дава простор за складирање. РЕГИСТРИРАН БРЕНД и ДОВЕРЛИВИ КВАЛИТЕТНИ ПРОИЗВОДИ - Ние Сме Бренд За Домашни Производи доверлив и прегледан од илјадници задоволни, среќни клиенти. Ние ги развиваме и дизајнираме производите слушајќи ги вашите потреби и грижи. Ние секогаш се грижиме за прашањата на клиентите и одиме подалеку за да ве направиме среќни со нашата услуга за клиенти.

Поврзани производи..