• Свеж
Doubleо Алиса Двојна Плус Електрична Пумпа за Гради со Рачна Рачка на Пумпата. Вграден Во Моќ Пумпање, Дизајниран И Произведен Во Швајцарија. Користете Со Апликација My
zoom_in

Doubleо Алиса Двојна Плус Електрична Пумпа за Гради со Рачна Рачка на Пумпата. Вграден Во Моќ Пумпање, Дизајниран И Произведен Во Швајцарија.

DEN 1919.84

Стока
check Во продавницата

АВТОМАТСКОТО НАПОЈУВАЊЕ ГО ЗГОЛЕМУВА СНАБДУВАЊЕТО СО МЛЕКО : Двојната Електрична Пумпа Doubleо Алиса е сигурна висококвалитетна пумпа за гради со многу лесен и интуитивен интерфејс Првата пумпа за гради во светот со автоматско Напојување. Програмата За Пумпање Енергија со претходно поставени фази и паузи имитира хранење на бебиња со природен кластер за промовирање на производството на млеко, ова значително го зголемува снабдувањето со млеко. КОПЧЕ ЗА РЕПРИЗА : Персонализирано изразување со притискање на копче, функцијата Меморија плус ја зачувува вашата целосна сесија за пумпање, поставки и време, за да можете да повторувате со секоја употреба. Дополнителна функционалност ќе биде додадена во идните верзии На Апликацијата My Ardo. Ова е непроценливо кога ја користите пумпата како двојник и додека ги држите двата штита за гради на место. КОНТРОЛА ОД АПЛИКАЦИЈАТА MYARDO : апликацијата My Ardo овозможува удобно контролирање на паметната пумпа Arо Алиса од вашиот телефон. Вакуумските режими и нивоата на циклусот, Меморијата плус или Пумпањето Енергија може да се контролираат на i Phone или android mobile. Дополнително, апликацијата нуди важни информации за функциите на пумпата за гради, како и корисни совети за пумпање. ВГРАДЕНА БАТЕРИЈА НА ПОЛНЕЊЕ : преносливата Пумпа Алиса може да се користи безжична дома, на работа и на кое било место независно без потреба од електрична енергија.

Поврзани производи..