• Свеж
Пумпа за гради, Двојна Нослива Пумпа За Гради, Електрична Пумпа За Гради Без Раце, Нослива Двојна Пумпа За Гради Безболна Масажа 3 Режими 9 Брзини Двојна Пумпа за Гра?
zoom_in

Пумпа за гради, Двојна Нослива Пумпа За Гради, Електрична Пумпа За Гради Без Раце, Нослива Двојна Пумпа За Гради Безболна Масажа

DEN 2.67

Стока
check Во продавницата

Мек Силикон : додатоците за пумпа за Гради се меки, силиконски за храна, пријателски за кожата и без бпа, со дизајн за спречување на повратен проток со двоен канал и силиконски заштитен вентил за да се спречи истекување на млеко Тивок Низок Шум : Преносливата пумпа за гради звучи помалку од 60 db кога работи, не ги нарушува бебето и мајката. пумпата за гради има капацитет од 150ml и комбиниран капацитет од 300ml од двете страни. Прилагодлив : 3 Режими и 9 брзини на располагање за да се осигура дека секоја мајка лесно може да го најде вистинското вшмукување за да добие повеќе млеко за пократко време. Двојна Пумпа За Гради : Двојната пумпа за гради има батерија на полнење од 1200 мах за слободни раце. Погоден е за патување и излегување и може да се користи околу 4-6 пати, секој пат користејќи 90 минути. Масажа : Помогнете во ископување на градите, нема потреба да се повлекувате при доење, вибрации со висока фреквенција, промовирајте лактација, благо и безболно, повеќе производство на млеко. Пумпа за гради, Двојна Нослива Пумпа За Гради, Електрична Пумпа За Гради Без Раце, Нослива Двојна Пумпа За Гради Безболна Масажа 3 Режими 9 Брзини Двојна Пумпа За Гради Со Ноќно Светло Спецификација : Тип На Ставка : Материјал За Гради : Полипропиленбатерија : Вградена 1200mah Литиумска Батерија Време На Полнење : 2h Време На Употреба : 4-6 пати (во зависност од индивидуалната употреба)Список На Пакети : 2 x Пумпа За Гради1 x Host2 x силиконска Цевка1 X 3 Начин Цевка2 X Градник Прилагодлива Брава1 X Usb Кабел1 X Прирачник.

Item Type:
Breast Pump
Material:
Polypropylene
Battery:
Built in 1200mAh lithium battery 
Charging Time:
2H 
Use Time:
4-6 times (depending on individual use)
Package List:
2 x Breast Pump1 x Host2 x Silicone Tube1 x 3 Way Pipe2 x Bra Adjustable Buckle1 x USB Cable1 x Manual

Поврзани производи..