• Свеж
ИБЕРЛИ За Полнач За Пумпа За Гради Од Врба Генерации 1, 2 и 3 Компатибилни со 5волтна Врба Електрична Пумпа За Гради Адаптер За Напојување Кабел За Замена На Врба Пумп?
zoom_in

ИБЕРЛИ За Полнач За Пумпа За Гради Од Врба Генерации 1, 2 и 3 Компатибилни со 5волтна Врба Електрична Пумпа За Гради Адаптер За Напојување

DEN 255.84

Стока
check Во продавницата

[Параметри на производот] влез на полнач за пумпа За Гради : НАИЗМЕНИЧНА СТРУЈА 100v-240v излез : 5v напојување, 6,6 стапки екстра долг кабел за напојување [Повнимателен] полнач За Додатоци За Пумпа за Гради со светло за потсетување при полнење, покажува зелено, лесно се наоѓа локацијата во темнина. [Компатибилност] Додатоци За Пумпа За Гради Замена За Пумпа За врба Генерации На Пумпа за гради 1,2 и 3. Компатибилен со полнач За пумпа За гради Од Врба може да работи на вашата пумпа за гради толку добро. [Погодно За Носење] адаптерот за пумпа за гради е мал, погоден за изведување. [Производот Е Побезбеден] овој алтернативен адаптер за напојување На Врба пумпа помина СЕРТИФИКАЦИЈА FCC, CE и ROHS, што може да спречи кратки споеви, пренапон, прекумерна струја и внатрешно прегревање. Можете безбедно да го користите за да обезбедите енергија за вашата опрема. Полнач За Електрична пумпа за Гради од врба.

Поврзани производи..