• Свеж
Медела Безбедно &засилувач; Суви Ултра Тенки Влошки За Нега За Еднократна Употреба, 120 Грофни Влошки За Гради За Доење, Дизајн Отпорен На Истекување, Тенки и Контури?
zoom_in

Медела Безбедно &засилувач; Суви Ултра Тенки Влошки За Нега За Еднократна Употреба, 120 Грофни Влошки За Гради За Доење, Дизајн Отпорен

DEN 145.92

Стока
check Во продавницата

Медела е Бренд На Медицински Влошки #1 Препорачан Лекар АБСОРБЕНТА, ОТПОРЕН НА ИСТЕКУВАЊЕ ДИЗАЈН ЗА НИСКО ДО УМЕРЕНО ИСТЕКУВАЊЕ : со апсорбирачко полимерно јадро, водоотпорен заден слој и флексибилен штитник за истекување, овие влошки за нега за еднократна употреба штитат од неочекувано истекување додека ја отстрануваат влагата за да можете да останете суви. ДИСКРЕТНО ПОД ОБЛЕКАТА : со широка леплива лента што цврсто ги прицврстува нашите влошки на место, Нашите Безбедни овие влошки се екстра нежни за чувствителната кожа. Безбедните И Суви Влошки за Нега за Еднократна Употреба на медела се специјално дизајнирани за мајки кои доживуваат ниско до умерено истекување на мајчиното млеко. Дизајнирани со мек, неткаен материјал и дизајн на саќе за максимална удобност, овие влошки за нега за еднократна употреба се дерматолошки тестирани и се и хипоалергични и екстра нежни чувствителна кожа. Иако овие влошки За Нега На Медела се ултра тенки и се со дебелина помала од 2 мм, пет слоја заштита, дополнителен страничен штитник за истекување и абсорбентно полимерно јадро работат заедно за рамномерно заклучување и отстранување на влагата-одржувајќи ја вашата кожа, облека и чаршафи заштитени и суви. Доењето или честото пумпање треба да помогне во ублажување на полнотата на градите и затоа протекување.1 Покрај тоа, носењето влошки за нега (познати и како влошки за гради или породилни влошки) може да го впие вишокот млеко.

Поврзани производи..