• Свеж
Комплетен комплет за стартување на везови со шема, комплет за вкрстено бод за бакнеж, вклучувајќи везови крпа со растителна шема, обрач за вез од бамбус, нишки во бо?
zoom_in

Комплетен комплет за стартување на везови со шема, комплет за вкрстено бод за бакнеж, вклучувајќи везови крпа со растителна шема,

DEN 127.84

Стока
check Во продавницата

Вреден комплет за везови на рацете : Целосен спектар на комплет за стартување на везови со сите алатки што ви се потребни за да ги разгледате; Само со овој сет, можете да завршите убава шема за везови Содржина на пакетот : 1pc 6inch бамбус везење обрач, нишки во боја, класичен резерват 1 парчиња AIDA со печат на запечатување на неа, игли за везови и упатства од 1 парчиња. Цветна шема на дизајн : Има обоена шема на ткаенината, што ќе обезбеди голема помош за стартување. И означената шема може да се измие откако ќе завршите. Лесно работење : обрачите за везови од бамбус имаат завртка за прилагодување на месинг што можете да ја затегнете кога е потребно за да ја задржите ткаенината толку тесна како тапан. Популарен комплет за иглички : убав пакет и соодветен подарок за вашето семејство, вашите пријатели; Завршениот вез на DIY со вашите пријатели или вашите деца е навистина значаен и посебен сегашност. Целосен спектар на комплет за стартување на везови со сите алатки што ви се потребни за да ги разгледате. Овој прекрасен вез во дизајнот на сонце и рози е совршен проект за fansубителите на везови. Тоа би било привлечен wallиден декор за вашиот дом, исто така е значаен подарок за вашите пријатели и семејство.

Поврзани производи..