• Свеж
SDGH цветна шема за везење поставени алатки за игли, печатени почетник DIY вез за вкрстено вкрстено бод комплет за шиење занаетчиски комплет
zoom_in

SDGH цветна шема за везење поставени алатки за игли, печатени почетник DIY вез за вкрстено вкрстено бод комплет за шиење занаетчиски комплет

DEN 3.33

Стока
check Во продавницата

Комплетен стартер за вез постави со сите алатки што ви се потребни за вез; Со овој сет можете да завршите прекрасен вез и да се опуштите Рамката за вез доаѓа со завртка за прилагодување на затегнатоста на платното. Доколку е потребно, завртката може да се затегне за да се направи ткаенината толку тесна како тапан. Одличен подарок за семејство, пријатели; Или правењето рачно изработени везови со DIY со вашите деца за подобрување на вашата врска е значајна работа што треба да се направи. Везот е од античките ракотворби во Кина, со историја на повеќе од 2.000 години, која содржи длабока кинеска култура. Народниот вез е исполнет со мудрост и добри желби на безброј жени, а прстите се полни со виталност и убави емоции. Карактеристики : Комплетен стартер за вез со сите алатки што ви се потребни за вез; Со овој сет можете да завршите прекрасен вез и да се опуштите. Рамката за везови доаѓа со завртка за прилагодување на затегнатоста на платното. Доколку е потребно, завртката може да се затегне за да се направи ткаенината толку тесна како тапан. Одличен подарок за семејство, пријатели; или правење рачно изработено везови со DIY со вашите деца за подобрување на вашата врска е значајна работа што треба да се направи. Емброирството е на античките ракотворби во Кина, со историја од повеќе од 2.000 години, која содржи длабока кинеска култура. Везниците за везници се исполнети со мудроста и добри желби на безброј жени, а прстите се полни со виталност и убави емоции.

Material:
cotton, plastic
Canvas size:
30*30cm/11.81
Embroidered Bandage Diameter:
20cm/7.87
style:
rustic
Pattern:
flower/grass/leaf/cat
Style:
as pictured
Difficulty:
easy to make and easy to learn
Applicable scene:
It can be mounted and hung in study, bedroom, dining room, living room, children's room, commercial place, balcony, etc.
packing list:
Calico*1, Embroidery Thread*1, Embroidery Needle*2, Tutorial Chart Paper*1, Imitation Embroidery Bandage*1:
Note:
The color of the product is subject to the color received, please allow 2-4cm measurement deviation for manual measurement, thank you for your understanding!:
The package includes the main product, and the pictures of other products are for display purposes only :

Поврзани производи..