• Свеж
Favomoto 1 пакувања навои домаќинства DIY тркалезна ткаенина комплет за учење случајно за додатоци за нишки во боја, вкрстени обрач иглички за занаетчиски елементи зана?
zoom_in

Favomoto 1 пакувања навои домаќинства DIY тркалезна ткаенина комплет за учење случајно за додатоци за нишки во боја, вкрстени обрач иглички

DEN 1.67

Стока
check Во продавницата

Сет за алатки за везови- ставка вклучува : 1 пакет комплет за мешан материјал, кој обезбедува игла, навои, тркалезна дрвена основа и парче ткаенина за везови Навои во боја на везови- Едноставно следете ја парчето крпа за вез за DIY Punch. Cross Hoop- Едноставно следете ја парчето ткаенина за вез за DIY Punch. Везење и нишка- завршувањето на везот DIY со вашите пријатели или вашите деца е навистина значајно и посебно време. Комплет за везови на DIY- Предметот е Обичен елементи на домаќинството, везови за модели поставени за да се обезбедат алатки за ентузијасти за занаетчиски занаетчиски деца. Сет за алатки за везови- ставка вклучува : 1 пакет комплет за мешан материјал, кој обезбедува игла, навои, тркалезна дрвена основа и парче ткаенина за везови. Навои во боја на везови- Едноставно следете ја парчето крпа за вез за DIY Punch. Cross Hoop- Едноставно следете ја парчето ткаенина за вез за DIY Punch. Везење и нишка- завршувањето на везот DIY со вашите пријатели или вашите деца е навистина значајно и посебно време. Комплет за везови на DIY- Предметот е Обичен елементи на домаќинството, везови за модели поставени за да се обезбедат алатки за ентузијасти за занаетчиски занаетчиски деца. Пакетот вклучува 1 пакет X Карактеристики на комплетот за мешани материјали - Боја : Разновиден обрач за вез и конец. - Предметот е вез за модели на елементи на домаќинството, поставен за да обезбеди алатки за деца DIY уметнички занаетчиски ентузијасти во бои на везови.

Поврзани производи..