• Свеж
Смола - Епоксидна Смола-Смола Епоксидна 1,7 Галон Епоксидна Смола Комплет, Ресина Епоксика Транспарентна Кастинг Смола За Обложување, Накит САМОСТОЈНИ Уметнички За?
zoom_in

Смола - Епоксидна Смола-Смола Епоксидна 1,7 Галон Епоксидна Смола Комплет, Ресина Епоксика Транспарентна Кастинг Смола За Обложување,

DEN 198.24

Стока
check Во продавницата

●ПРЕФЕКТ НА СМОЛА за ПРОЕКТ НА СЕКОЈ УМЕТНИК-Епоксидна Смола е создадена специјално за маркерот за уметност на смола ! Епоксидна Смола Со долготрајни резултати за завршна обработка на дрво и многу повеќе апликации ●УНИКАТНА СМОЛА ЗА БРЗО СТВРДНУВАЊЕ-Промешајте темелно. без меурчиња ако се мешаат рамномерно и бавно, завршеното леење може да се отстрани во рок од 8 часа и целосно да се излечи во рок од 24 часа, да се излечи кристално чисто, тврдо како карпа и може да спречи пожолтување поради изложеност НА УВ. ●КОМПЛЕТ ЗА ЕПОКСИДНА СМОЛА ЛЕСЕН за УПОТРЕБА - само измешајте Еден Дел Смола на Еден Дел Зацврстувач и потоа ќе имате 45 минути работно време на собна температура за да произведете најдобри уметнички дела! Епоксидната смола може да ги реши проблемите со рибиното око. ●РИГОРОЗНО ТЕСТИРАЊЕ-Епоксидна смола може да се користи со пигменти од смола како што се бои од епоксидна смола, сјај во темнина, мика и алкохолно мастило. Овој производ е дизајниран како кастинг смола, но може да се користи и за други апликации. алкохолни мастила, епоксидна паста, сјај, пигменти што светат во темнина. ●НЕВЕРОЈАТНО ЗА СИТЕ ВАШИ УМЕТНИЧКИ ПРОЕКТИ-вклучувајќи Лиење И Уметност Со смола, Накит Од Смола, nd повеќе! Можностите се ограничени само од вашата имагинација. ●ПРЕФЕКТ НА СМОЛА за ПРОЕКТ НА СЕКОЈ УМЕТНИК-Епоксидна Смола е создадена специјално за маркерот за уметност на смола ! Епоксидна Смола Со долготрајни резултати за завршна обработка на дрво и многу повеќе апликации. ●УНИКАТНА СМОЛА ЗА БРЗО СТВРДНУВАЊЕ-Промешајте темелно. без меурчиња ако се мешаат рамномерно и бавно, завршеното леење може да се отстрани во рок од 8 часа и целосно да се излечи во рок од 24 часа, да се излечи кристално чисто, тврдо како карпа и може да спречи пожолтување поради изложеност НА УВ.

Поврзани производи..