• Свеж
АЛАТКИ ЗА Украсување Торта DOITOOL Diy Алатка За Вајање Полимерна Глина: Алатка За Сликање Со Точки Со Игла Поставете Алатки За Моделирање Резба Мандала Материјали За С?
zoom_in

АЛАТКИ ЗА Украсување Торта DOITOOL Diy Алатка За Вајање Полимерна Глина: Алатка За Сликање Со Точки Со Игла Поставете Алатки За Моделирање

DEN 179.36

Стока
check Во продавницата

Лесен за употреба и едноставен за ракување, погоден и одличен за почетници и професионалци Рачката е мазна и удобна, но може да обезбеди цврст и цврст стисок, одличен и корисен. Тие се погодни и прекрасни за формирање, вајање, обликување, точки и украсување. Овие издржливи и добро изработени професионални алатки за скулптури од глина се лесни за употреба и чистење. Користејќи ги овие алатки, можете да НАПРАВИТЕ различни форми И да и дадете целосна игра на имагинацијата на децата. Опис овој комплет за алатки ЗА вајање глина многу погоден за обликување, точки и украсување. Има различни алатки за задоволување на вашите различни потреби за рачно изработена глинена скулптура во домаќинството. Изработен од висококвалитетен материјал и издржлив и со долг работен век. Карактеристики-Боја : како што е прикажано - Материјал : Силикон, Нерѓосувачки челик - Големина : 14. 28 инчи-тие се погодни и прекрасни за формирање, вајање, обликување, точки и украсување.- Овие издржливи и добро изработени професионални алатки за скулптури од глина се лесни за употреба и чистење.- Лесен за употреба и едноставен за ракување, погоден и одличен за почетници и професионалци.- Рачката е мазна и удобна, но може да обезбеди цврст и цврст стисок, одличен и корисен.- Користејќи ги овие алатки, можете ДА НАПРАВИТЕ различни форми И да и дадете целосна игра на имагинацијата на децата.

Поврзани производи..