• Свеж
Лист Удар Машина Со Јавор, Цреша И Даб Лист Форми, Убава Хартија Удар Машина, Лист Силуета Дупка Удар, ЗА САМ Занаети, Бележник И Повеќе
zoom_in

Лист Удар Машина Со Јавор, Цреша И Даб Лист Форми, Убава Хартија Удар Машина, Лист Силуета Дупка Удар, ЗА САМ Занаети, Бележник И Повеќе

DEN 178.08

Стока
check Во продавницата

ПОВЕЌЕ ФОРМИ на ЛИСЈА : со три опционални форми на лисја - јаворов лист, лист од цреша и дабов лист, оваа мувла за правење лисја од дрво ви обезбедува различни опции за да создадете реални и живописни лисја за вашите занаети САМИ ИЗДРЖЛИВ и БЕЗБЕДЕН : Изработен од висококвалитетен материјал ЗА СТОМАЧНИ МУСКУЛИ, овој удар со дупки во форма на лист е изграден да трае и безбеден за употреба за децата. погоден е и за употреба и бележење на занаети од хартиени картички, додавајќи убавина и уникатност на вашите проекти. ЛЕСЕН ЗА УПОТРЕБА : Потопете ја целата лисна хартија во вода, исушете ја на воздух, изберете ја положбата за втиснување, ставете ја во положба за сечење и притиснете го копчето - тоа е сѐ што е потребно за да се создадат убаво текстурирани лисја со овој секач за удари. СОВРШЕН ЗА ЉУБИТЕЛИТЕ НА САМОДОВЕРБА : ударот од Хартија во Форма На Растение доаѓа со осум парчиња хартија, што го прави идеален избор ЗА љубителите НА САМОДОВЕРБА и децата кои сакаат да создаваат свои занаети. тоа е забавен и креативен начин за подобрување на вашата имагинација и практична способност. ВНИМАТЕЛЕН ПОДАРОК : ударот од хартија во форма На Природа прави внимателен подарок за вашите деца или секој што сака да создава занаети САМ. тоа е одличен начин да ја стимулирате нивната креативност и да ги инспирирате да истражуваат нови идеи. ПОВЕЌЕ ФОРМИ на ЛИСЈА : со три опционални форми на лисја - јаворов лист, лист од цреша и дабов лист, оваа мувла за правење лисја од дрво ви обезбедува различни опции за да создадете реални и живописни лисја за вашите занаети САМИ. ИЗДРЖЛИВ и БЕЗБЕДЕН : Изработен од висококвалитетен материјал ЗА СТОМАЧНИ МУСКУЛИ, овој удар со дупки во форма на лист е изграден да трае и безбеден за употреба за децата. погоден е и за употреба и бележење на занаети од хартиени картички, додавајќи убавина и уникатност на вашите проекти. ЛЕСЕН ЗА УПОТРЕБА : Потопете ја целата лисна хартија во вода, исушете ја на воздух, изберете ја положбата за втиснување, ставете ја во положба за сечење и притиснете го копчето - тоа е сѐ што е потребно за да се создадат убаво текстурирани лисја со овој секач за удари. СОВРШЕН ЗА ЉУБИТЕЛИТЕ НА САМОДОВЕРБА : ударот од Хартија во Форма На Растение доаѓа со осум парчиња хартија, што го прави идеален избор ЗА љубителите НА САМОДОВЕРБА и децата кои сакаат да создаваат свои занаети.

Condition:
100% Brand New
Item Type:
Leaf Punch
Material:
ABS
Type:
Maple Leaf, Cherry Leaf, Oak Leaf (optional)
Weight:
Approx. 57g / 2oz
How to Use:
1. Put the whole leaf paper in the water for a while, then drain the water naturally and air dry.:
2. After the leaf paper is being soaked in water, it will be wrinkled after air-drying, more like the texture of real leaves.:
3. According to the color of the leaves in different seasons, choose the appropriate embossing position in the leaf paper.:
4. Put the leaf paper into the cutting position of the leaf machine, and press the button with your thumb to get the leaves with rich color and texture.:
Package List:
1 x Leaf Punch:
1 Bag x Paper (8pcs):

Поврзани производи..