• Свеж
Aihoor Гејмерски Слушалки Со Виртуелен 7.1 Опкружувачки Звук, Преку Слушалки За Уши, Микрофон За Поништување На Бучава, Ултра-Ниски Игри За Латентност &засилувач; LED Лес?
zoom_in

Aihoor Гејмерски Слушалки Со Виртуелен 7.1 Опкружувачки Звук, Преку Слушалки За Уши, Микрофон За Поништување На Бучава, Ултра-Ниски

DEN 0.33

Стока
check Во продавницата

3Д ОПКРУЖУВАЧКИ ЗВУК-Јасно вратете ја позицијата на звукот, од суптилните чекори до шокот од пукањето МИКРОФОН ЗА ИГРИ-микрофонот може да се повлече кога не се користи. Микрофонот е прилагодлив за 360°, а сеопфатното гласовно подигање со технологија ЗА намалување на бучавата DSP обезбедува вашите соиграчи јасно да го слушнат вашиот глас. МЕКИ ПРОТЕИНСКИ СЛУШАЛКИ - меко и удобно искуство при носење за долгорочно играње. КОНТРОЛА НА ЈАЧИНАТА НА ЗВУКОТ И МИКРОФОНОТ ВО ЛИНИЈА-Прилагодете ја јачината на звукот и исклучете го микрофонот без да ја исклучите играта. USB ПРИКЛУЧОК-Подобар пренос без проблеми со кабелскиот приклучок. Не е потребен драјвер, компатибилен со десктоп И лаптоп компјутери Виндоус и макос. Фенси RGB Осветлување-Максимизирајте ја атмосферата на игри со кул RGB LED светла. Може да се исклучи од контролорот во линија.

Поврзани производи..