• Свеж
Bluetooth 5.1 Безжичен Глушец, Без Приемник Внатре, Симпатична Форма На Животински Хрчак, M Големина Тивок Клик Компатибилен Со Android Таблет/MacBook/Chrome/Microsoft Површина/Windows 8.1 П?
zoom_in

Bluetooth 5.1 Безжичен Глушец, Без Приемник Внатре, Симпатична Форма На Животински Хрчак, M Големина Тивок Клик Компатибилен Со Android

DEN 191.68

Стока
check Во продавницата

[Bluetooth 51 безжичен пренос ] Усвојување bluetooth 5.1 технологија, обезбедува попрецизно следење и брз одговор, обезбедувајќи моќна и стабилна безжична врска. Бидејќи е само bluetooth верзија, НЕМА USB приемник. [Форма на хрчак] Симпатична форма на животински хрчак безжичен глушец , мазен и удобен изглед, намалување на заморот на рацете. Изработени со одлични материјали, лесни и можат да се користат долго време. М големина, ширина е 73см. Не е погоден за многу мали раце. [Тивок И Автоматски Сон] усвојува тивок дизајн и не прави бучава од отчукување, па затоа не им пречи на другите наоколу. Во состојба на мирување 8-10 минути, овој глушец ќе биде во режим на мирување. Кликнете на кое било копче за да започнете. Димензии : 105 (L) x73 (W) x40 (H) мм, тежина : околу 60g. Не толку мал, малку широк. Не е погоден за многу мали раце. Ефектот се подобрува кога се користи во комбинација со одмор на зглобот на глувчето (се продава одделно). [Широка компатибилност] Bluetooth 5.1 компатибилни Компјутери, Mac Book, i Mac, Windows ,Android, Linux, i Phone, i Pad, MAC OS (Windows, Linux, Andorid, Lapetbook, Таблет, Таблет, Smart-TV, SMART-TV, PS4) може да го поврзе овој глушец . (Забелешка : i Phone и i Pad се применуваат само на системи на i OS13.

Поврзани производи..