• Свеж
ПОДОБРУВАЊЕ На Инфилтратот КЛ2 Мембрана Игри Тастатура-Тивка Тастатура со 3 МУЛТИ БОЈА LED Осветлување Режими, Турбо Влез Режим, Анти-Духови, 19 Клуч Превртување, Тено?
zoom_in

ПОДОБРУВАЊЕ На Инфилтратот КЛ2 Мембрана Игри Тастатура-Тивка Тастатура со 3 МУЛТИ БОЈА LED Осветлување Режими, Турбо Влез Режим, Анти-Духови, 19

DEN 479.84

Стока
check Во продавницата

ПРИЛАГОДУВАЊЕ НА ТАСТАТУРАТА СО ПОЗАДИНСКО ОСВЕТЛУВАЊЕ : Изберете од 3 опции за осветлување Во Повеќе Бои или овозможете го динамичниот режим на дишење што пулсира во возбудлива низа што ја менува бојата ТИВКИ МЕМБРАНСКИ ПРЕКИНУВАЧИ за ТАСТАТУРА : Скоро тивките прекинувачи се одлични за доцна во ноќта игри без да ги вознемируваат другите членови на куќата, додека сеуште го задржуваат тактилното чувство на тастатура за игри. КОНСТРУКЦИЈА НА МЕТАЛНА ТАСТАТУРА : премиум дизајн со алуминиумско обложување нуди издржливост, стабилност и цврста тежина што го одржува Инфилтратот КЛ2 на своето биро за време на интензивни сесии за игри. ВКЛУЧЕТЕ го турбо режимот за да ја зголемите брзината на внесување на клучот од 21 CPS (знаци во секунда) до запален брз 62 CPS, одличен за овозможување брзи активности во играта. КАРАКТЕРИСТИКИ НА ПРО НИВО : Опремен со Превртување На Клучот 19, Анти-Духови, Размена На Клучеви СО СТРЕЛКИ WASD, дебел кабел со плетенка и ултра тенки капачиња за клучеви дизајнирани и за обични и за професионални гејмери. Наполнете во дигиталното бојно поле Со Тастатурата ЗА Игри НА ИНФИЛТРАТ КЛ2. Тенок метален дизајн преполн со карактеристики на про-ниво, вклучувајќи превртување на клучот 19, анти-духови, ПРИЛАГОДЕНО ОСВЕТЛУВАЊЕ НА ЛЕР и вклучување на влезниот турбо режим го прават Инфилтратот добредојден додаток на битката за ВАШИОТ КОМПЈУТЕР.

Поврзани производи..