• Свеж
Tt eSPORTS Thermaltake Посејдон Z Плус Апликација За Следење На Перформансите на Игри &засилувач; Софтвер Сини Прекинувачи Сино Позадинско Осветлување Механичка Тастатура З?
zoom_in

Tt eSPORTS Thermaltake Посејдон Z Плус Апликација За Следење На Перформансите на Игри &засилувач; Софтвер Сини Прекинувачи Сино Позадинско

DEN 2.33

Стока
check Во продавницата

Вграден Bluetooth 40 : статистика Рекорд гејмер на Тт спорт плус+ ПРОФЕСИОНАЛНА апликација и акции снимени статистика преку Социјална Мрежа. Вграден Клуч-Префрлете се помеѓу режимот на прозорецот и режимот на игра. Сина ЛЕР со 4 нивоа на контрола на осветленоста. Целосно превртување против Духови и н-Клуч на USB. Тт спортска мобилна апликација дизајнирана за Тт спорт Паметна Тастатура за да обезбеди кориснички интерфејс за снимање и прикажување статистички податоци на ЗАЕДНИЦАТА тт спорт ПЛУС+. Технологија за поврзување : Безжична. ПАМЕТНАТА ТАСТАТУРА ПОСЕЈДОН З Плус-класичен, елегантен стајлинг, паметна механичка тастатура со сино позадинско осветлување со новоизграден Bluetooth 4.0 кој снима и управува со зачуваните дневници/снимки од статистиката за користење на тастатурата. Статистиката потоа ќе се синхронизира со мобилен уред со TT sports PLUS+ PROFESSIONAL (i OS само и наскоро ќе биде достапна На Android), мобилната апликација што може да ја складира статистиката на гејмерите на Tt sports PLUS+ Заедница И Платформа за Управување Со Податоци.

Поврзани производи..