• Свеж
VR Маска за силиконски капаци на лицето, заштитете за заштитете за очите Покрие за лично подлога за подлога за подлога за окулус Quest2 VR слушалки
zoom_in

VR Маска за силиконски капаци на лицето, заштитете за заштитете за очите Покрие за лично подлога за подлога за подлога за окулус

DEN 1064.00

Стока
check Во продавницата

Ова покритие за очи ви овозможува да носите удобно во играта, што е анти -потпевје за да ги заштитите слушалките Со одлична компатибилност, тој е дизајниран за слушалки за игри на Oculus Quest 2 VR, за перење, лесен за чистење, практично. Окото за очи е изработено од високо -квалитетен силиконски, удобен за допир, безбеден и санитарна и не -иритирачка на кожата. Користете високо-технолошки дизајн за да спречите губење на светлината и да се чувствувате одлично на кожата, ќе добиете подобро чувство за потопување во искуството на VR. Лесен за инсталирање и употреба, ви овозможува да уживате во добро видно поле, да уживате во вашиот VR од најудобно и со подобро видно поле. Со одлична компатибилност, тој е дизајниран за слушалки за игри на Oculus Quest 2 VR, за перење, лесен за чистење, практично. Лесен за инсталирање и употреба, ви овозможува да уживате во добро видно поле, да уживате во вашиот VR од најудобно и со подобро видно поле. Окото за очи е изработено од високо -квалитетен силиконски, удобен за допир, безбеден и санитарна и не -иритирачка на кожата. Ова покритие за око ви овозможува да носите удобно во играта, што е анти -потпевје за да ги заштитите вашите слушалки. Користете високо-технолошки дизајн за да спречите губење на светлината и да се чувствувате одлично на кожата, ќе добиете подобро чувство за потопување во искуството на VR.

Condition:
100% Brand New
Item Type:
VR Silicone Eye Cover
Material:
Silicone
Color:
As shown in the picture
Fitment:
Fit for Oculus Quest 2
Weight:
Approx.36g/1.3oz
Application:
It not only prevents sweat, but also prevents light leakage and improves the VR experience.
Package List:
1 x VR Silicone Eye Cover:
Note:
1. We are only sale for eye cover, not including for Oculus Quest VR headset and other accessories, thank you.:
2. Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard.:
3. Please note that the old and new type of the product will be sent randomly, and make sure you will not mind before ordering.:

Поврзани производи..