• Свеж
Steelseries Apex 7 TKL Компактен Механички Игри Тастатура-OLED Паметен Дисплеј-USB Премин И Медиумски Контроли-Линеарно И Тивко-Rgb Позадинско Осветлување со PRISMCAPS - Двојни Снимк?
zoom_in

Steelseries Apex 7 TKL Компактен Механички Игри Тастатура-OLED Паметен Дисплеј-USB Премин И Медиумски Контроли-Линеарно И Тивко-Rgb Позадинско

DEN 2559.68

Стока
check Во продавницата

Линеарни црвени прекинувачи : Загарантирани за 50 милиони копчиња, црвените прекинувачи обезбедуваат постојано непречено движење без никаква испакнатина, овозможувајќи молскавично брзо активирање OLED паметен дисплеј : интегриран команден центар за прилагодување на поставките и следење на информациите за летање директно од вашата игра, Spotify, Discord и многу повеќе. Алуминиумска легура од типот на авиони : Изградена за цел живот на издржливост и стабилност. Ултра-широка компатибилност и со стандардни и со нестандардни комплети за копчиња од долниот ред за да одговараат на повеќето механички брендови на тастатури, вклучувајќи Челични Серии, Жилет, Корсар и практично сите други механички тастатури СО стебло MX. Стандардните АМЕРИКАНСКИ АНСИ 104 копчиња работат на распоред на мини тастатура со целосна големина, без клуч и 60%. Подобреното осветлување прикажува БРИЛИЈАНТНО ОСВЕТЛУВАЊЕ НА РГБ ВО стилот НА пудинг преку специјално дизајниран дизајн со двојна снимка со проѕирни страни и букви.

Поврзани производи..