• Свеж
Слушалки За Уши За Мачки Lvoertuig, Преклопливи И Растегливи Безжични Bluetooth Слушалки За Игри СО RGB LED Светло Жични Слушалки За Игри Стерео Звук,Преку Слушалки За Уши Пода?
zoom_in

Слушалки За Уши За Мачки Lvoertuig, Преклопливи И Растегливи Безжични Bluetooth Слушалки За Игри СО RGB LED Светло Жични Слушалки За Игри

DEN 2.33

Стока
check Во продавницата

Преклопен И Растеглив Дизајн : Слушалките имаат дизајн на преклопување на уво, заштедуваат повеќе простор кога се на складирање Удобно За Носење : прилагодлива лента за глава со мека перница и ушни влошки за ослободување од притисок за да се обезбеди долго носење удобно без стрес, погодно за луѓе со различна возраст. Симпатична Мачка Уво СО RGB Светла : Жичен слушалки карактеристики со прекрасна мачка уво дизајн и фенси RGB светла.Слушалките дизајнирани со уникатна боја, совршени за деца и возрасни облечени. Избор на подарок : Совршен Божиќ, Денот на Вљубените, роденденски подарок за семејството и пријателите, погоден за канцелариска работа, спорт, училиште, патување итн.5 Аудио кабел, УСБ-интерфејс за мобилен телефон. Компјутери, контролори на игри. Карактеристики : 1. Преклопен И Растеглив Дизајн : Слушалките имаат дизајн на преклопување на уво, заштедуваат повеќе простор кога се на складирање. Удобно За Носење : прилагодлива лента за глава со мека перница и ушни влошки за ослободување од притисок за да се обезбеди долго носење удобно без стрес, погодно за луѓе со различна возраст. Симпатична Мачка Уво СО RGB Светла : Жичен слушалки карактеристики со прекрасна мачка уво дизајн и фенси RGB светла.Слушалките дизајнирани со уникатна боја, совршени за деца и возрасни облечени. Избор на подарок : Совршен Божиќ, Денот на Вљубените, роденденски подарок за семејството и пријателите, погоден за канцелариска работа, спорт, училиште, патување итн.

Material:
ABS
Color:
Black, Dark Blue, Green, Pink, Grey+Pink
Channel:
7.1
Sound Quality:
HiFi
Interface:
USB
Audio Cable Interface:
3.5mm
Speaker diameter:
About 40 mm/1.6 inch
Sensitivity:
115dB
Impedance:
32Ω
Frequency response range:
20Hz-20KHz
Wire length:
1.2±0.3 m
Microphone wind:
Φ6.0*5.0 MM
Plug:
USB port
Microphone impedance:
2.2 ㏀
Volume addition and subtraction:
button
Size(Expanded):
About 18*18*8 cm/7.1*7.1*3.1 inch(L*W*H)
Size(After folding):
About14*18.5*8 cm/5.5*7.3*3.1 inch(L*W*H)
Package included:
1 *Wired Gaming Headset:

Поврзани производи..