• Свеж
Контролер Аналогни Стап Лебдат Фикс Модфор ЗА PS5, 10pcs Универзална Gamepad Џојстик Лебдат Поправка Одбор, 3d Палецот Стап Лебдат Фикс Мод За Игра Рачка
zoom_in

Контролер Аналогни Стап Лебдат Фикс Модфор ЗА PS5, 10pcs Универзална Gamepad Џојстик Лебдат Поправка Одбор, 3d Палецот Стап Лебдат Фикс Мод

DEN 3.33

Стока
check Во продавницата

КОМПАТИБИЛНИ МОДЕЛИ : игра контролор лебдат поправи мод е компатибилен со за, ЗА PS5, ЗА еден, За S X контролери (овој одбор не работи со ЗА една елита и ЗА PS5 ригинален портокал џојстик ОДРЖЛИВА УПОТРЕБА : таблата за поправка на џојстик за Џојстик е нераскинлива и трајна, совршено ги заменува старите, скршени и оштетени делови на контролорот. КАЛИБРИРАЈТЕ ГИ МЕРЕЊАТА НА ВЕБ-СТРАНИЦАТА : по инсталирањето, едноставно ја користите страницата за калибрација за да ги измерите контролорите и да го прилагодите механизмот за да го вратите во мртов центар. МЕТОД НА ПОПРАВАЊЕ : таблата за поправка на лебдат на контролорот На Играта го поправа контролорот на прилично нов начин со поставување на пар делови на плочката на контролорите. ПОДОБРО ИСКУСТВО СО ИГРИ : режимот за поправање џојстик за џојстик ви дава подобро искуство со игри. Ако проблемот повторно се појави, можете да го вклучите контролорот и повторно да го прилагодите. Спецификација : Тип На Ставка : Gamepad Joystick Drift Repair Board Size : Прибл. 9х1, 8х0, 2см / 0, 75х0, 71х0, 08инматеријал : Pcbcolor : Gold Applicable : Компатибилен Со За, ЗА PS5, ЗА ЕДЕН, За S X Контролер (Оваа Табла не Е Погодна ЗА Едно Елитно Издание и За PS5 Оригинален Портокалов Џојстик.) Како Да Се Користи : Отстрани Го Производот И Списокот Со Пакети : 10 x Gamepad Џојстик Лебдат Поправка Табла : 1.

Item Type:
GamepadJoystickDriftRepairBoard
Size:
Approx. 1.9x1.8x0.2cm / 0.75x0.71x0.08in
Material:
PCB
Color:
Gold
Applicable:
Compatible With For , For PS5, For ONE, For S X Controller (This Board Is Not Suitable For ONE Elite Edition And For PS5 Original Orange Joystick.)
How to Use:
Removetheproductanduseit :
Package List:
10 xGamepad Joystick Drift Repair Board :
1. This module requires welding equipment to complete and should not be attempted by non professionals.2. Please allow some error due to manual measurement. :

Поврзани производи..