• Свеж
Додатоци За Микрофон а40 Компатибилни Со Слушалки За Игри Логитех Астра А40 А40ТР, Аудио МИКРОФОН Од 3,5 мм Работа ЗА PS4, PS5, Xbox One, Nintendo Switch, Компјутерски Компјутерски Игр?
zoom_in

Додатоци За Микрофон а40 Компатибилни Со Слушалки За Игри Логитех Астра А40 А40ТР, Аудио МИКРОФОН Од 3,5 мм Работа ЗА PS4, PS5, Xbox

DEN 3.33

Стока
check Во продавницата

Овој отстранлив заменски бум микфон е совршено за логитех Астра 40 а40тр гејмерски слушалки Овој микрофон со дизајн на црево, може да се преклопи и ротира за 360 степени по желба, останува во вистинската положба што ја сакате. Премиум микрофон работа Со слушалки А40/ А40ТР, технологијата за гласовни филтри го прави вашиот звук чист, кристална основа и попрофесионален, комуницирајте со доверба со вашиот тим во играта на стример или животот на тикток. 3,5 мм позлатен приклучок, приклучок и игра, стабилен пренос на сигнал, без заглавување, оставете го вашиот глас да се концентрира, да се шири појасно, да има попријатно време за игра. Гаранција : една година гаранција за микрофонот За замена На Астро А40 од 3,5 мм!!!. Компатибилен Со Logitech Astra 40 A40tr Слушалки За Игри, 3,5 mm Аудио МИКРОФОН Работа ЗА PS4, Xbox One, Nintendo Switch, Компјутерски Компјутер Игри.

Поврзани производи..