• Свеж
Ентузијаст Опрема Перат Мочаат Влошки за Кучиња &засилувач; Мачки | Водоотпорен, Еднократно Обука Влошки за Кученце &засилувач; Кити Вел &засилувач; Обука-34 х 36 Инчи-?
zoom_in

Ентузијаст Опрема Перат Мочаат Влошки за Кучиња &засилувач; Мачки | Водоотпорен, Еднократно Обука Влошки за Кученце &засилувач; Кити

DEN 3.00

Стока
check Во продавницата

`+ ПЕРАТ И ЕДНОКРАТНО-нашите ентузијастички влошки за мочање Се поефикасни, економични и еколошки од влошките за еднократна употреба Нема повеќе главоболки за справување со трошоците и нередот на еднократна употреба. Едноставно сменете ја подлогата, фрлете ја во машината за перење и поставете нова. €● СУПЕРИОРНА АПСОРПЦИЈА-Апсорбира и задржува течности подобро од другите влошки на пазарот и спречува следење за да ги заштитите вашите подови, мебел и седишта за автомобили. `+ Повеќекратна употреба-Нашите влошки од 34 "х 36" се совршено решение за кученца и мачиња што кршат куќи и тренираат, кученца и мачиња, кученца, инконтинентни или дијабетичари и ги штитат подовите и мебелот од оштетување. Користете ги за поставување одгледувачници и игралишта, заштита на гајби и носачи за време на патувањето, па дури и ставете ги под чинии со храна и кутии за отпадоци. Исто така, ги препорачуваме нашите заштитни влошки за мокрење во кревет за возрасни и деца. ● Водоотпорен и ИЗДРЖЛИВ – Нашите влошки имаат 3 супер абсорбента слоеви, вклучувајќи водоотпорна пвц подлога која помага да се заштитат постелнината и мебелот од влага. Долниот слој е исто така анти-лизгање за да помогне да се задржи на место. 80% ГАРАНЦИЈА ЗА ВРАЌАЊЕ НА ПАРИТЕ!. `+ ПЕРАТ И ЕДНОКРАТНО-нашите ентузијастички влошки за мочање Се поефикасни, економични и еколошки од влошките за еднократна употреба. Нема повеќе главоболки за справување со трошоците и нередот на еднократна употреба. Едноставно сменете ја подлогата, фрлете ја во машината за перење и поставете нова. €● СУПЕРИОРНА АПСОРПЦИЈА-Апсорбира и задржува течности подобро од другите влошки на пазарот и спречува следење за да ги заштитите вашите подови, мебел и седишта за автомобили. `+ Повеќекратна употреба-Нашите влошки од 34 "х 36" се совршено решение за кученца и мачиња што кршат куќи и тренираат, кученца и мачиња, кученца, инконтинентни или дијабетичари и ги штитат подовите и мебелот од оштетување. Користете ги за поставување одгледувачници и игралишта, заштита на гајби и носачи за време на патувањето, па дури и ставете ги под чинии со храна и кутии за отпадоци.

Поврзани производи..