• Свеж
7-инчни професионални ножици за чешлање миленичиња, погодни за мачки/кучиња и други миленичиња, ножици за чешлање миленичиња од нерѓосувачки челик, мултифункциона?
zoom_in

7-инчни професионални ножици за чешлање миленичиња, погодни за мачки/кучиња и други миленичиња, ножици за чешлање миленичиња од нерѓосувачки

DEN 3.33

Стока
check Во продавницата

Материјал : нерѓосувачки челик, издржлив и удобен; машината за коса е строго полирана, сечилото е рамно и мазно, а ножиците се остри Мултифункционални : инчни професионални ножици за чешлање миленичиња, погодни за мачки/кучиња и други миленичиња. Рамно сечење, (применливо за двете раце) исечете го целото тело, можете да ја исечете формата на миленичето. Ножици за заби (за левата рака) се користат за разредување на влакната од домашни миленици, средување слоеви и создавање ефекти за убавина. Дизајн : Убава контура, полиран за подобрување на удобноста. Амортизерот на крајот од рачката може ефикасно да го намали абењето и бучавата предизвикана од судирот на рачката и да го намали стравот од чувствителни миленичиња. Можете да добиете : рамни ножици x1, ножици за рибни коски x1 (стапка на рафинирање 40% -45%), извонредна торба за складирање x1, што е погодно за чување ножици. Услуги на клиентите : Нашите машинки за коса се дизајнирани и произведени во согласност со строгите стандарди за квалитет. Ве молиме бидете сигурни да купите. Доколку имате какви било прашања, слободно контактирајте не за да ви ја обезбедиме најдобрата услуга. Производител : SHARONDSBrand : SHARONDSColor : Blue Style : Modern Product Големина : 19cm Material : нерѓосувачки Челик.

Поврзани производи..