• Свеж
Куче Измет Скупер, Лопата И Послужавник Постави Куче Измет Скупер За Дворот, Прилагодливи Без Свиткување Долга Рачка Метална Лопата Измет Лажичка За Отстранување ?
zoom_in

Куче Измет Скупер, Лопата И Послужавник Постави Куче Измет Скупер За Дворот, Прилагодливи Без Свиткување Долга Рачка Метална

DEN 1.00

Стока
check Во продавницата

Чекор 1 : дознајте ги рачките за лопата и фиоката во вреќи со ознака "ЗА ЛОПАТА" и "ЗА ПОСЛУЖАВНИК", Чекор 2 : Земете ја првата цевка( со црн запечатен крај ), притиснете ги и држете ги копчињата за отскокнување на челикот, вметнете ја на лопата или фиоката, прицврстете ја;. Чекор 3 : Повторете го чекор 2 за да ги соберете 2-та и 3-та цевка (соберете ја спојката за складирање на 3-та цевка пред да ја вметнете во 2-та цевка). Инсталацијата е завршена!. Со прстени на рачката на задниот дел, висат послужавник и лопата за нивно чување;. Доаѓа со клип за складирање, клип лопата за послужавник и ставете ги на подот;. Лесно расклопување, расклопување послужавник и лопата, чувајте ги во кутија. НАДГРАДЕН СКУПЕР ЗА ИЗМЕТ ЗА КУЧИЊА : Се Разликува од нормалниот сет за скупер за кучиња, нашиот надграден сет за скупер има нов клип за дизајн, лесен за склопување и спречува предење или лизгање на делови. И со тркалезни рабови за заштита на рацете, издржлив дебел алуминиумски послужавник и лопата, овој комплет за скупер за миленичиња е тежок, лесен и удобен за употреба во многу прилики;. БЕЗ КОМПЛЕТ ЗА ЛАЖИЧКА ЗА ИЗМЕТ за СВИТКУВАЊЕ : Достигнува до 38" во лопата, 37" во послужавник и должина прилагодлив со различни комбинации на рачки, овој комплет за скупер за метални измет нуди удобен и продолжен дофат за отстранување на измет од миленичиња и друг отпад без да се наведнувате;. ЛЕСНА ИНСТАЛАЦИЈА Силни копчиња за отскокнување на челик, дебела алуминиумска лента и лопата, овој комплет е цврст, држи повеќе и издржлив. Совршено е за собирање отпад од домашни миленици, лисја и градинарски остатоци и одлично делува на трева, нечистотија, чакал и песок за да го одржува вашиот двор чист;.

Поврзани производи..