• Свеж
Заграда за Нозе за кучиња За Мали Или Кратки Нозе Кучешка Задна Потпора, Помага Во Промовирање На Заздравување и Спречува Повреди И Истегнување Помага при Губење Н?
zoom_in

Заграда за Нозе за кучиња За Мали Или Кратки Нозе Кучешка Задна Потпора, Помага Во Промовирање На Заздравување и Спречува Повреди И Истегнување

DEN 3.00

Стока
check Во продавницата

Соодветна Големина : L : 59inch/15cm, W : 5.5inch/14cm (Постои мала грешка во рачното мерење). Висококвалитетни Материјали : кои се меки и издржливи, не тријте, штипкајте или повредувајте ја кожата и се погодни за подолго носење и повторена употреба за кучето да биде удобно за носење во исто време. Корисно За Заздравување На Кучињата : професионалната заграда за задни нозе на кучето може да спречи лижење рани, да ја ублажи болката во зглобовите на вашето куче и ефикасно да ги заштити раните. Силна Стабилност : Обвивките на Зглобовите на Нозете на Кучето помагаат при губење на стабилноста предизвикана од Артритис и обезбедуваат поддршка и стабилизација за време на повредата. Внимание Забелешка : оваа заграда е за зглобот на зглобот тоа не е заграда за колено. Тие не можат директно да го издржат коленото бидејќи не се појавува доволно високо на ногата за да го покрие коленото. Тие можат да помогнат во стабилизирање на нозете на кучето, со што можат да помогнат при повреди на коленото. Корисно За Кучињата Заздравете Ја оваа заграда за нога за кучиња е изработена од отпорен на удари, флексибилен и мек неопрен. Оваа заграда за нозе ја поддржува и стабилизира задната нога на вашето куче, го забрзува закрепнувањето, ги намалува воспаленијата и спречува понатамошни повреди.

Поврзани производи..