• Свеж
Рок-Н-Спасувачко Црево За Домашно Милениче Играчка, Автентична Рециклирана Огноотпорна И Издржливи Играчки За Кучиња За Спасување Јаже За Обука и Игра, Големи, Бој?
zoom_in

Рок-Н-Спасувачко Црево За Домашно Милениче Играчка, Автентична Рециклирана Огноотпорна И Издржливи Играчки За Кучиња За Спасување

DEN 3.00

Стока
check Во продавницата

ДОДАДЕТЕ МАЛКУ ИГРА НА ВАШИОТ ДЕН : Цревото За Песови За Спасување Рок-Н е наградувачка и интерактивна играчка за влечење и носење со силен стисок што му помага на вашиот омилен крзнен пријател да ја победи досадата и да ги добие потребните вештини за обука, вежбање, агилност и пронаоѓање 100% ВИСТИНСКО РЕЦИКЛИРАНО ПРОТИВПОЖАРНО ЦРЕВО : овие големи играчки за кучиња во затворен/надворешен простор се цврсти и изградени да траат со 100% вистинско рециклирано противпожарно црево со двојна јакна со внатрешна обвивка споена со надворешна гумена обвивка. БЕЗБЕДЕН ИЗДРЖЛИВ ДИЗАЈН : ние користиме нетоксично мастило, висококвалитетно црево под притисок кое е целосно сапунирано пред производството и нова облога за полифил за да создадеме безбедна и цврста играчка што ги одржува кученцата и возрасните кучиња од која било раса среќни и активни. НАПРАВЕНО СО ПРОФЕСИОНАЛНО ЈАЖЕ за СПАСУВАЊЕ : Додека Цревото За Пес не е дизајнирано да биде играчка за џвакање, кога се користи според упатствата, вистинските професионални рачки за јаже за спасување имаат неверојатна јачина на кршење од приближно 7500 фунти. КОРИСТЕЊЕ НА ЦРЕВОТО ЗА ПЕС : ве Молиме имајте предвид, овој производ е тежок, но не е отпорен на џвакање или неуништлив и е наменет исклучиво за влечење војна или забава со влечење и фрлање со вашето домашно милениче; бојата на јажето може да варира. ДОДАДЕТЕ МАЛКУ ИГРА НА ВАШИОТ ДЕН : Цревото За Песови За Спасување Рок-Н е наградувачка и интерактивна играчка за влечење и носење со силен стисок што му помага на вашиот омилен крзнен пријател да ја победи досадата и да ги добие потребните вештини за обука, вежбање, агилност и пронаоѓање. 100% ВИСТИНСКО РЕЦИКЛИРАНО ПРОТИВПОЖАРНО ЦРЕВО : овие големи играчки за кучиња во затворен/надворешен простор се цврсти и изградени да траат со 100% вистинско рециклирано противпожарно црево со двојна јакна со внатрешна обвивка споена со надворешна гумена обвивка. БЕЗБЕДЕН ИЗДРЖЛИВ ДИЗАЈН : ние користиме нетоксично мастило, висококвалитетно црево под притисок кое е целосно сапунирано пред производството и нова облога за полифил за да создадеме безбедна и цврста играчка што ги одржува кученцата и возрасните кучиња од која било раса среќни и активни. НАПРАВЕНО СО ПРОФЕСИОНАЛНО ЈАЖЕ за СПАСУВАЊЕ : Додека Цревото За Пес не е дизајнирано да биде играчка за џвакање, кога се користи според упатствата, вистинските професионални рачки за јаже за спасување имаат неверојатна јачина на кршење од приближно 7500 фунти. КОРИСТЕЊЕ НА ЦРЕВОТО ЗА ПЕС : ве Молиме имајте предвид, овој производ е тежок, но не е отпорен на џвакање или неуништлив и е наменет исклучиво за влечење војна или забава со влечење и фрлање со вашето домашно милениче; бојата на јажето може да варира. ***Шепливо Влечење И Играње Забава* * * Чувајте го вашето сакано кученце активно, здраво и среќно! Со Цревото За Спасување На Рок-Н, времето за играње во дворот штотуку стана интересно.

Поврзани производи..