• Свеж
Одонтомед2011 Сет од 2 Cat Миленичиња Мачка Куче Влечење Отстранувач На Влакна ОД НЕРЃОСУВАЧКИ Челик Форцепс За Заклучување НА ХЕМОСТАТ 5 Директно + Закривена Целосна ?
zoom_in

Одонтомед2011 Сет од 2 Cat Миленичиња Мачка Куче Влечење Отстранувач На Влакна ОД НЕРЃОСУВАЧКИ Челик Форцепс За Заклучување НА ХЕМОСТАТ 5 Директно

DEN 66.88

Стока
check Во продавницата

`+Исто Како И Сликата Одличен Врвен Квалитет 2 Секој Нерѓосувачки Челик Во Собата Вклучуваат : -1 Секој Премиум Нерѓосувачки Комарец Хемостат Форцепс 5" Директно Со Сина Боја. €®1 Секој Премиум Нерѓосувачки Комарец Хемостат Форцепс 5" Закривен Со Сина Боја. € ● 5 " Куче Мачка Миленичиња Влечење Отстранувач На Влакна Од Нерѓосувачки Челик Заклучување Директно и Закривени Форцепс. `+ВРВЕН КВАЛИТЕТ нерѓосувачки ЧЕЛИК форцепс-Назабениот нос обезбедува добро искуство за извлекување на косата од кучињата. Клешти ЗА ЗАКЛУЧУВАЊЕ ЗА кучиња пет хемостат форцепс сет вклучува, куче уши/Нос Коса Хемостат Форцепс Директно *1 + Закривени Клешти за Заклучување *1ЛОКИРАЊЕ КЛЕШТИ ЗА Мачки Форцепс За Заклучување На Хемостат е изработен од висококвалитетен нерѓосувачки челик, отпорен на корозија, цврст и издржлив . Откако ќе ги заклучите ушите на кучињата коса со Хемостат За Заклучување, заклучете ја и ротирајте ја, а потоа брзо повлечете ги клештите за брзо и безболно да ја извлечете косата на увото. КУБЕЊЕ КЛЕШТИ ЗА кучиња клешти За заклучување Кучиња назабениот врв обезбедува добра способност за фаќање, избегнува влечење, Обезбедува прецизно кубење. може да ја извлече косата од ушите на повеќето кучиња и мачки, тоа е совршен избор за чешлање помали делови од домашни миленици, чешлање миленичиња хемостатските форцепси, со designономски дизајн на рачката, обезбедуваат удобно држење.

Поврзани производи..