• Свеж
Кучето Го Врзува Уделот За Големи Кучиња, Тежок Удел За Куче За Двор, Кампување Или На Плажа, Столб За Сидро За Кучиња Отпорен На ' Рѓа, Ги Држи Кучињата над 150 килогра?
zoom_in

Кучето Го Врзува Уделот За Големи Кучиња, Тежок Удел За Куче За Двор, Кампување Или На Плажа, Столб За Сидро За Кучиња Отпорен На ' Рѓа, Ги Држи

DEN 335.84

Стока
check Во продавницата

Преносливиот Удел За Врзување Кучиња Обезбедува Безбедност И Сигурност Изработени Од Цврст Метал За Издржливост. Лесно Се Вметнува Во Земјата. Исто Така, Обезбедува Сигурна Точка За Шатори, Тенди И Летниковци. Идеален За Кампување, Паркови, Излети Или Долги Прошетки. Погоден За Кучиња Со Тежина До 150 Килограми. Приближно 35 См Долг и 12 ММ Во Дијаметар. ТЕШКИ КУЧЕ ВРАТОВРСКА УДЕЛ : Ч : 13.7", БАР ДИЈАМЕТАР : 0. ПАКЕТОТ СОДРЖИ : 1*КУЧЕШКИ УДЕЛ 1*АСИСТИРАНА ВРТЛИВА ПРАЧКА 1*ЧЕТКА ЗА ЧИСТЕЊЕ 1*ВОДООТПОРНА КЕСА. ПОГОДЕН ЗА ДОМАШНИ МИЛЕНИЦИ СО ТЕЖИНА ДО 150 КИЛОГРАМИ. Тежок Удел На Кучиња : Изработен Од Цврст Метал Со Црна Обвивка За Спречување На ' Рѓа. Дебелиот Столб од 15 мм е Доволно Силен за Мали До Големи Кучиња до 150 фунти. Широкото Спирално Сечило На Вентилаторот Лесно се Навртува во Земјата со Столбот За да не Мора да се Грижите Дали Вашето Куче ќе го Извлече Копнениот Удел. Го Спречува Вашето Куче Да Избега Од Градината Додека Сепак Му Дава Многу Простор. Удел За Миленичиња За Двор : Пакетот Содржи 1 Кучешки Удел (Висина : 35 См, Дијаметар : 5 Мм), 1 Помошен Метален Столб, 1 Четка За Чистење И 1 Водоотпорна Торба За Складирање. Обезбедува Сигурност За Кучињата Во Незаградени Надворешни Области. Врските За Кучиња За Дворови Се Идеални За Градини, Паркови, Излети На Плажа Или Кампови. Уживајте Во Слободното Време На Отворено. Лесно За Поставување И Врзување На Вашето Куче : Лесно За Поставување И Врзување На Вашето Куче : Скокот На Кучето За Дворови Има Зашилен Крај И Лесно Можете Да Го Вметнете Крајот Во Земјата. Држете Ја Рачката И Зашрафете Го Столбот Во Длабоката Земја. Одликувајќи Се Со Двоен Закривен Раб, Влогот Може Да Се Лизне Дури И Преку Најгрубата Земја. Затегнете Го Влогот Додека Не Може Да Се Олабави, А Потоа Закачете Го Кабелот На Прстенот На Влогот. Двојното Закривено Сечило Помага Да Се Спротивстави На Надворешната Напнатост. Погоден За Широк Спектар На Површини : Влоговите На Плажа За Кучиња Може Да Се Користат Насекаде. На Пример, Во Градината / Кога Кампувате На Отворено / На Подот На Плажата. Јамката За Слободно Движење На Клада Овозможува Да Се Врзат Најмалку 2 Кучиња, Осигурувајќи Дека Кучињата Можат Слободно Да Се Движат Без Да Се Заплеткаат. Задоволувачка Услуга : За Ваша Погодност Во Движење, Вклучуваме Водоотпорна Торба Во Пакетот.

Поврзани производи..